Aktywne Wpisy
lenovo99 +3
Jaka gra na początek przygody z planszówkami? Coś do 100 zł żeby było od 2 do 4 osób.
#grybezpradu #gryplanszowe
#grybezpradu #gryplanszowe

akNe +70
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wiele razy było to tutaj tłumaczone.
Nie ma znaczenia, że widujesz takie pary, bo wglądu do ich intymnego życia nie masz.
Pod innym postem pisałem dziś, że zdarza mi się widywać np. manletów z dziewczynami, ale co z tego, skoro takie relacje na ogół oparte są na beciarstwie i charakteryzują je martwe sypialnie?
@mirko_anonim: niesamowite, czyżby tinderowi zależało byś szukał ale nie znalazł? Zupełnie jak jednoręki bandyta w kasynie?
Ja mam mordę 2/10 a pomimo tego kiedy byłem młodszy to jakieś dziewczyny mi się trafiły. I ktoś mógłby na moim przykładzie obalać blackpilla - hej zobaczcie, taki pasztet a z laską chodzi za rączkę. Ale nie chciałbyś tych lasek, uwierz mi. Z zewnątrz wyglądało to
@Grovve: widzisz sam, najwazniejsa jest ekspozycja na kobiety, a nie wyglad.
na tinderze bez
@mirko_anonim: no tak było, nie zmyślam
@mirko_anonim: bardzo odważne wnioski, na jakiej podstawie byś się z nimi związał? Bo nie odrzucają wyglądem? Już mnie życie nauczyło, że trawa bardziej zielona zawsze u sąsiada w ogrodzie. Ileż to razy ratowałem kumpla bo mu laska się puściła na lewo (i jeszcze
Komentarz usunięty przez moderatora