Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak to jest z tym rynkiem matrymonalnym? Sam jestem przykładem, że mimo starań to co najwyżej lądowałem jako kolega ale przez całe 30-letnie życie i tak samotny, więc im starszy tym bardziej wkręcałem się w #blackpill. Z drugiej strony im częściej wychodzę z domu, tym bardziej zauważam wśród par 20-35, że nawet tacy sobie goście mają laski, z którymi chętnie bym się związał i to nie są pojedyncze przypadki. W takich chwilach czuje się oszukany, że wierzyłem przez tyle lat w biało-czarnych blackpillowy świat i to mocno ryje banie. Wiem, że niektórzy powiedzą "pewnie znają się od dziecka" albo inna wymówka ale dziwnym trafem sporo takich "wyjątków".

Z jednej strony dawno zrezygnowałem z szukania, bo tysiące bezskutecznych prób od 6-7 lat(?) na #tinder (trochę pierwszych i ostatnich spotkań, jeszcze więcej brak odp a czym starszy tym max kilka par) + wiek i brak okazji do poznawania oraz znajomych żeby gdzieś wyjść. Z drugiej strony jednak widzisz coraz więcej przykładów, że DA SIĘ. Czy to na ulicy, czy w pracy, czy starzy znajomi ze studiów, rodzina, sąsiedzi z okolicy.
Jakie wy macie podejśćie?

#przegryw #zwiazki #niebieskiepaski #przegrywpo30tce #samotnosc #redpill #depresja #rozowepaski #mgtow #badoo

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak to jest z tym rynkiem matrymonalnym? Sam ...

źródło: maxresdefault

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim

Wiele razy było to tutaj tłumaczone.

Nie ma znaczenia, że widujesz takie pary, bo wglądu do ich intymnego życia nie masz.

Pod innym postem pisałem dziś, że zdarza mi się widywać np. manletów z dziewczynami, ale co z tego, skoro takie relacje na ogół oparte są na beciarstwie i charakteryzują je martwe sypialnie?
  • Odpowiedz
  • 3
@mirko_anonim też troche farta trzeba mieć. Czasem to kwestia bycia w odpowiednim miejscu i czasie o ile charakter masz jakkolwiek intetesujący. Też widze mocno średnich gości ale często mają charyzmę i są pewni siebie. Kiedy pracowałem w środowisku gdzie było sporo dziewczyn to wszystko działo sie samo. Teraz kierowca tira więc interakcji duuużo mniej i nie powiem moge już mieć tak samo przeyebane. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

zauważam wśród par 20-35, że nawet tacy sobie goście mają laski, z którymi chętnie bym się związał i to nie są pojedyncze przypadki.

Ja mam mordę 2/10 a pomimo tego kiedy byłem młodszy to jakieś dziewczyny mi się trafiły. I ktoś mógłby na moim przykładzie obalać blackpilla - hej zobaczcie, taki pasztet a z laską chodzi za rączkę. Ale nie chciałbyś tych lasek, uwierz mi. Z zewnątrz wyglądało to
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
odpowiedzialny-wojownik-2:

Kiedy pracowałem w środowisku gdzie było sporo dziewczyn to wszystko działo sie samo. Teraz kierowca tira więc interakcji duuużo mniej i nie powiem moge już mieć tak samo przeyebane. ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Grovve: widzisz sam, najwazniejsa jest ekspozycja na kobiety, a nie wyglad.
na tinderze bez
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jakie, kuźwa, "sporo wyjątków"? Gdzie Ty mieszkasz? U mnie to dosłownie w ciągu 5 lat spotkałem 3 pary "wyjątków", gdzie gość nie był co najmniej o 2 głowy wyższy, nie miał kwadratowej szczęki, nie miał sześciopaka, wifona na głowie i grubego portfela, TRZY.
  • Odpowiedz
Z drugiej strony im częściej wychodzę z domu, tym bardziej zauważam wśród par 20-35, że nawet tacy sobie goście mają laski, z którymi chętnie bym się związał

@mirko_anonim: bardzo odważne wnioski, na jakiej podstawie byś się z nimi związał? Bo nie odrzucają wyglądem? Już mnie życie nauczyło, że trawa bardziej zielona zawsze u sąsiada w ogrodzie. Ileż to razy ratowałem kumpla bo mu laska się puściła na lewo (i jeszcze
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
obowiązkowy-myśliciel-29: Moja odpowiedz będzie z serii "syty głodnego nie zrozumie" ALE nie potrafię zrozumieć tagu #przegryw u osób, które są z wyglądu normikowe/przeciętne, o ile nie masz twarzy jak Golum z LOTR.

Mieszkam na nowym osiedlu, więc jest tutaj multum młodych par. Na 30 mieszkań w moim bloku, dwóch kolesi wygląda ponad przeciętnie, reszta to zakolaki-informatycy, którzy normalnie mają żony/partnerki. Więc wtf ? xd

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Związki to są transakcje. Każdy do stołu przynosi coś od siebie: czas, emocje, intymnosc, doświadczenie, kompetencje, humor, c---i. Zależy od człowieka.
I po prostu z drugą stroną umawiasz się na to kto co przynosi i co dostaje w zamian.
Chcesz grać z dziewczyną w planszówki? Super, ale ona Cię musi lubić, więc masz jej dać kwiatka (piszę w skrócie oczywiście).

Więc pytanie brzmi ... co dajesz od siebie tej
  • Odpowiedz