Aktywne Wpisy

S_T_A_L_K_E_R_ +496

Ksiega_dusz +127
Dlaczego Izba Lekarska zawsze tak krytykuje zwiększenie limitu miejsc na medycynę i specjalizacje lekarskie
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
źródło: IMG_4022
Pobierz

No i co ja mam.zrobić? Uwagi nie zwrócisz, bo to i tak nic nie da u ludzi, którzy potrafià nie zauważyć znaków poziomych ibtablic informacyjnych.
Zaraz się zlecą eksperci od ruchu drogowego i ofaflunią komentarz, że nie ma w kodeksie tagiego znaku. Ale to teren prywatny i jest regulamin. Zawsze można robić zakupy gdzieś indziej jak regulamin nie pasuje.
I uprzedzając pytania, wolnych miejsc na parkingu było sporo
#gorzkiezale bo jak w tym kraju ma być dobrze
źródło: comment_1658793705e03DgbakWwmVelcRRibtQa.jpg
PobierzJak zwykle punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Odwróćmy sytuację - prawie wszystkie miejsca są zajęte, zostało ostatnie wolne, miejsce dla rodzin z dziećmi. Co zrobisz? Odpuścisz sobie zakupy?
Lidl chciał dobrze, a wyszło jak zwykle. Pojawienie się tych miejsc nasiliło tylko konflikt między ludźmi, a wystarczyło zrobić jedną rzecz - wymalować te miejsca nieco dalej
Czy na wszystko musi być przepis i potencjalna kara za nieprzestrzeganie?
Czy jest przepis na "macanie pieczywa w rękawiczce"? Nie. To w zasadzie prośba ze strony sklepu. Podobnie jak miejsca dla rodziców z dzieckiem.
Kultura i zasady współżycia społecznego.
Nie ma żadnego sensownego argumentu, żeby wydzielać takie miejsce. Jest to wręcz jest szkodliwe, bo wywołuje u posiadającego gówniaka roszczeniową postawę.
@ab6661 @lomszyk @efek Tutaj chodzi o dodatkowe miejsce na wyjęcie wózka z bagażnika. Taki wózek zwykle jeździ złożony, wiec trzeba go najpierw wyjąc, zmontować w całość i dopiero włożyć dziecko. Tutaj po prawej jest dodatkowe miejsce żeby to zrobić, zamiast stawiać wózek za
Dlatego w tym kraju jest
@nuukqn: i wlasnie dlatego w tym kraju nie bedzie lepiej
@nuukqn: czyli jak jest wieczor to moge stanac na jednym z 4 miejsc dla inwalidow bo jest mala szansa, ze przyjedzie 4 inwalidow na raz?