Wpis z mikrobloga

Podjechałem pod Lidla i patrzę, że z zaparkowanego na miejscu.dla rodzin z dziećmi samochodu wysiada para i zamyka samochód. Myślę sobie, ale debile, zostawili dzieci w samochodzie. Przechodzę obok - nie ma fotelików. No.to myślę, może laska w ciąży.. ale nie, chuda jak koper.
No i co ja mam.zrobić? Uwagi nie zwrócisz, bo to i tak nic nie da u ludzi, którzy potrafià nie zauważyć znaków poziomych ibtablic informacyjnych.
Zaraz się zlecą eksperci od ruchu drogowego i ofaflunią komentarz, że nie ma w kodeksie tagiego znaku. Ale to teren prywatny i jest regulamin. Zawsze można robić zakupy gdzieś indziej jak regulamin nie pasuje.
I uprzedzając pytania, wolnych miejsc na parkingu było sporo

#gorzkiezale bo jak w tym kraju ma być dobrze
krytyk__wartosciujacy - Podjechałem pod Lidla i patrzę, że z zaparkowanego na miejscu...

źródło: comment_1658793705e03DgbakWwmVelcRRibtQa.jpg

Pobierz
  • 143
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Zacznij zwracać ludziom uwagę, to zobaczysz, że mają w dupie co powiedziałeś i jeszcze będą pyskować

@Norskee: tobie się powinno zwrócić uwagę, bo byłeś tam jedynym bucem, który szkodził innym.

Jak można być tak oderwanym od rzeczywistości, żeby tworzyć fikcyjny problem, robić z siebie pseudo-stróża prawa, samemu łamać prawo i myśleć, że się jest lepszym od tego drugiego...

Jak tak wam przeszkadza to parkowanie, to idźcie zgłosić sprawę do managera
  • Odpowiedz
Kiedy nie brakuje tych miejsc

@srogie_ciasteczko: o, kolejny w stylu "włoncz myślenie". Miejsca dla rodziców są specjalnie szersze i zlokalizowane blisko wejścia. Miejsca obok, dla inwalidów, też są wolne. I co? Też nie ma absolutnie ŻADNEJ SZKODY jak je wieczorem zajmiesz?
Ale tutaj już obsrane majty, bo 500 zł i 5 punktów karnych grozi. Taki wasz obraz "myślący inaczej".
Raz jeszcze napiszę, czy musi być policjant z pałą, żeby zachowywać
  • Odpowiedz
żeby tworzyć fikcyjny problem,

@srogie_ciasteczko: fikcyjny problem robią buce, którzy nie potrafią sie zastosować do podstawowych zasad. Skoro jest miejsce dla niepełnosprawnych to parkują na nim niepełnosprawni, a jak jest miejsce dla rodziców z dziećmi, to parkują tam rodzice z dziećmi. Czego nie rozumiesz?
  • Odpowiedz
  • 0
@srogie_ciasteczko: czyli też masz w dupie zasady, tylko te twoje są ważniejsze? XD

Pytanie po to targać dziadka po sklepach skoro taki schorowany jest, że trzeba zajmować losowe miejsca, bo nie może przejsć 5 metrów więcej z normalnego miejsca

albo po prostu siedzieć na dupie w samochodzie i poczekać 5 minut aż zrobisz zakupy

Kilka metrów od wejścia przejść nie może, bo ma problemy z chodzeniem, a z---------ć
  • Odpowiedz
  • 0
Jak spotykasz takiego tyla w sklepie to wyjmujesz mu z wózka coś ważnego. Np. Śmietanę po ktora bedzie musial jutro znow z---------c bo pomyśli ze zapomniał, Chociaz bedzie na 100% przekonany ze wkladal do koszyka.
  • Odpowiedz
@srogie_ciasteczko: Nie ziomus, nikomu nie dzieje się krzywda. Jeśli podjedzie sobie rodzinka z 3 dzieci i chętnie by zaparkowali w tym miejscu a tam stoi ogór, co lubi sobie stanąć wygodnie, to faktycznie dla nich wszystko jedno. Stawajcir jeszcze na miejscach dla inwalidów.
  • Odpowiedz
@Euphor: Co ? Zasady to zasady, nie ważne czego się tyczą i jakie są tego konsekwencje. Jeśli nagle znieśliby konsekwencje prawne za niszczenie mienia, to rozbiłbyś szybkę gościowi co sobie zaparkował nie tak jak trzeba ? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z twojego rozumowania wnioskuje, że tak ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
Zasady to zasady, nie ważne czego się tyczą i jakie są tego konsekwencje.

@Purple: czyli w nocy na ulicy NIGDY, PRZENIGDY nie przeszedłeś i nie przejdziesz na czerwonym świetle przez przejście?

Odpowiedz, albo zatkaj mordę.
  • Odpowiedz