Aktywne Wpisy

Omniscient +18
#perfumy Jaki był wasz:
A) Najdroższy blind-buy, który okazał się 8+/10
B) Najdroższy blind-buy, który trzeba było sprzedawać w ciągu tygodnia
C) Najtańszy blind-buy, który okazał się sztosem
Poproszę z cenami, żeby mieć rozeznanie skali. No i nie, że znaliście np oryginał, a kupiliście w ciemno dobrego klona. Chodzi o nowe doświadczenie zapachowe:)
A) Najdroższy blind-buy, który okazał się 8+/10
B) Najdroższy blind-buy, który trzeba było sprzedawać w ciągu tygodnia
C) Najtańszy blind-buy, który okazał się sztosem
Poproszę z cenami, żeby mieć rozeznanie skali. No i nie, że znaliście np oryginał, a kupiliście w ciemno dobrego klona. Chodzi o nowe doświadczenie zapachowe:)
wykopklau +33
Nowy obraz w nowym stylu :)
Znalazłam na Instagramie konto jimmusilpainter i (dosyć mocno) zainspirowałam się jednym z jego obrazów. Ciekawą odskocznia, zupełnie inna technika, na pewno do poprawy dobieranie barw, bo te niebieskie są… ostre :)
W porównaniu do poprzednich obrazów, to nad tym spędziłam dużo mniej czasu. A efekt nawet mi się podoba.
Licze
Znalazłam na Instagramie konto jimmusilpainter i (dosyć mocno) zainspirowałam się jednym z jego obrazów. Ciekawą odskocznia, zupełnie inna technika, na pewno do poprawy dobieranie barw, bo te niebieskie są… ostre :)
W porównaniu do poprzednich obrazów, to nad tym spędziłam dużo mniej czasu. A efekt nawet mi się podoba.
Licze
źródło: IMG_3867
Pobierz

No i co ja mam.zrobić? Uwagi nie zwrócisz, bo to i tak nic nie da u ludzi, którzy potrafià nie zauważyć znaków poziomych ibtablic informacyjnych.
Zaraz się zlecą eksperci od ruchu drogowego i ofaflunią komentarz, że nie ma w kodeksie tagiego znaku. Ale to teren prywatny i jest regulamin. Zawsze można robić zakupy gdzieś indziej jak regulamin nie pasuje.
I uprzedzając pytania, wolnych miejsc na parkingu było sporo
#gorzkiezale bo jak w tym kraju ma być dobrze
źródło: comment_1658793705e03DgbakWwmVelcRRibtQa.jpg
Pobierz@Alinous: nie znam dokładnej definicji ale chodzi o uporczywe zakłócanie spokoju. Spoko. Włączę wiertarkę o 1 w nocy na 20 minut. ( ͡° ͜ʖ ͡°) zanim przyjadą i interwencją to już skończę :)
Jest też jakiś zapis o opłacie za parkowanie bez biletu i umieszczeniu go w widocznym miejscu więc gdybym naprawdę był złośliwy to bym p----------ł.
Albo poszli robić dziecko i jak wyjdzie to już będzie w ciąży.
Sam mam bombelka i takie miejsca to dla mnie duże ułatwienie - chociażby przez to, że aby wyciągnąć bombla z fotelika muszę mieć miejsce na szerokie otworzenie drzwi - tego nie oferuje zwykłe miejsce parkingowe i ludzie parkujący na grubość kartki papieru.
@
Pytanie po to targać dziadka po sklepach skoro taki schorowany jest, że trzeba zajmować losowe miejsca, bo nie może przejsć 5 metrów więcej z normalnego miejsca
albo po prostu siedzieć na dupie w samochodzie i poczekać 5 minut aż zrobisz zakupy
Kilka metrów od wejścia przejść nie może, bo ma problemy z chodzeniem, a z---------ć w kółko
@Brok_Sambor: czyli w nocy nigdy nie przejdziesz przez przejście dla pieszych na czerwonym, nigdy też nie przechodzisz e miejscach niedozwolonych? Kiedy samochodów po horyzont nie widać?
Jesteś masochistą, czy hipokrytą?
@Purple: ja p------ę, w tym kraju nigdy nie będzie dobrze, dopóki bezmyślne zombie będą próbowały wymuszać na innych bezmyślne zachowanie w imię zasad, pomimo że nikomu nie dzieje się krzywda.
Przestań być taki bezmyślny i przyczepiać się do ludzi, bo my nie potrzebujemy nieskończonej liczby przepisów i ślepego