Aktywne Wpisy

michal-panicz +31
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz
SzubiDubiDu +353
W robocie siedziałem w pokoju bab, ale to było nieszczęście, codziennie słuchać o ich dzieciakach, przepisach na ciasto i planach na wakacje. Też wypytywanka co u ciebie, a jak tam, a co ty taki nierozmowny? Ciekawe co mam mówić jak dzieci brak, kasy na wakacje brak a blacha na ciasto zerdzewiała 20 lat temu xD
Przesadzili mnie do pokoju gdzie 90% ludzi jest w delegacjach i siedzę z jednym gościem. Nazwijmy go
Przesadzili mnie do pokoju gdzie 90% ludzi jest w delegacjach i siedzę z jednym gościem. Nazwijmy go

No i co ja mam.zrobić? Uwagi nie zwrócisz, bo to i tak nic nie da u ludzi, którzy potrafià nie zauważyć znaków poziomych ibtablic informacyjnych.
Zaraz się zlecą eksperci od ruchu drogowego i ofaflunią komentarz, że nie ma w kodeksie tagiego znaku. Ale to teren prywatny i jest regulamin. Zawsze można robić zakupy gdzieś indziej jak regulamin nie pasuje.
I uprzedzając pytania, wolnych miejsc na parkingu było sporo
#gorzkiezale bo jak w tym kraju ma być dobrze
źródło: comment_1658793705e03DgbakWwmVelcRRibtQa.jpg
Pobierz@krytyk__wartosciujacy: porównanie z czapki, miejsce dla inwalidów to oznaczenie zgodne z kodeksem drogowym
Jak ktoś przyjedzie z licealistą, to dalej przyjechał z dzieckiem.
Bez sensu są te miejsca. Tak jak pisał @ab6661: przez takie miejsca madki 500+ utwierdzają się w przekonaniu, że im się wszystko należy. Nawet specjalne miejsce na parkingu.
Sam parkuje zawsze na tych miejscach bo one sa szerokie i jest szansa ze nikt mi drzwi nie obije
@Purple: Jak ktoś coś ukradnie, to złamie prawo, a nie głupią zasadę, ale rozumiem, że nigdy nie przekraczasz 50 km/h w zabudowanym i w ogóle jesteś świętszy od papieża.
Jeśli wszyscy będą się ślepo słuchać nakazów i zakazów, to z całą pewnością zaniknie zdolność samodzielnego myślenia.
Ale to nie tylko problem w PL. W innych krajach widze to samo. Bo blizej, bo wiecej miejsca. Przrsyalem zwracac uwage, bo szkoda nerwow na idiotow...