Aktywne Wpisy

kluha666 +456
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +11
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mieszkanie #nieruchomosci #boom #heheszki
źródło: comment_1631527377rROX53BlduRR0MdumtCEpm.jpg
PobierzPrzepraszam - jadalni z aneksem
@Wojot: gdzie? Przykładowo oglądam sobie teraz mieszkania. 62m2 do remontu w bloku z 1990 to 4000zł/m2, deweloperka za ten sam metraż woła 6000-6400zł/m2.
@mickpl: spleśniały ser, stare wino i samochody bez dachu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Lokale z rynku wtórnego są też droższe we Wrocławiu. Przeciętna cena takiej nieruchomości nieznacznie przekracza 8 tys. zł, podczas gdy nowe mieszkanie kosztuje tam 7,3
Z jednej strony ludzie przenoszą się do miast, z drugiej jednak centra miast
Chyba,ze mowimy o jakiejs dziure w dupie,to wszedzie takie same ceny
@Weretek: to samo u mnie, a nawet jak właściciele się zmieniają to z racji, że mieszkania były od początku własnościowe to
Komentarz usunięty przez autora
@mickpl: spokojnie, powiedzą, że chodzi o boom na klasyki, sycące żywienie, medycynę naturalną i życiowy minimalizm.
Można powiedzieć, że prezes jest tego przykładem. Nie ma samochodu, więc nie truje środowiska, wspiera lokalny rynek, bo nie je lewackiego tofu oraz ciecierzycy, posiada jeden, skromny domek od lat, podobnie jak buty i nie tylko. ( ͡° ͜ʖ
Komentarz usunięty przez autora