Aktywne Wpisy
kurczaczak +16
#rosja #ukraina
Mieszkam w #holandia Mam w pracy kolegę Rosjanina. Ogólnie bardzo spoko koleś, naprawdę można pogadać z nim na poziomie. Polubiliśmy się, gdyż nie ma co ukrywać, że istnieje pewien krąg kultury Europy Wschodniej (przy okazji pozdrawiam Rumunów, z pozytywnych doświadczeń to jeszcze Hindusi są bardzo fajni).
Kilka razy już żalił mi się, że ludzie zmieniają do niego nastawienie gdy dowiadują się, że jest Rosjaninem. Ludzie słyszą jak np. rozmawia z
Mieszkam w #holandia Mam w pracy kolegę Rosjanina. Ogólnie bardzo spoko koleś, naprawdę można pogadać z nim na poziomie. Polubiliśmy się, gdyż nie ma co ukrywać, że istnieje pewien krąg kultury Europy Wschodniej (przy okazji pozdrawiam Rumunów, z pozytywnych doświadczeń to jeszcze Hindusi są bardzo fajni).
Kilka razy już żalił mi się, że ludzie zmieniają do niego nastawienie gdy dowiadują się, że jest Rosjaninem. Ludzie słyszą jak np. rozmawia z
Jakim moralnym zerem trzeba być, żeby robic sobie zdjęcie na tle bezdomnego z uciętymi nogami dodatkowo mając symbol pacyfy na bluzie?
#p0lka #bial0rusinka #blackpill #bekazlewactwa #patologiazewsi #przegryw
#p0lka #bial0rusinka #blackpill #bekazlewactwa #patologiazewsi #przegryw
Niektórzy w życiu mają szerszą perspektywę, mają dziewczyny, żony a w przyszłości być może i córki.
Sam dzisiaj wybiorę się z moją dziewczyną na protest ponieważ chciałbym abyśmy MIELI WYBÓR w przypadku gdyby na etapie badań prenatalnych zostały stwierdzone wady płodu.
#protest
@Warcomx: I to jest największy dramat - wydaje Wam się, że naprawiacie świat, ale w praktyce nie zdajecie sobie sprawy w czym bierzecie udział i te postulaty proaborcyjne nie mają tu żadnego znaczenia...
Obywatelski sprzeciw wobec złych dla społeczeństwa czynów jest niedobry?
Bo PIS już znalazł winnego liczby zakażeń (Wy), więc już jest sprawca zapaści służby zdrowia (no my się przygotowaliśmy, ale oni tysiącami wychodzili na spotkania zamiast siedzieć w domu). Do tego od czwartku klepnęli parę gównianych rzeczy, o których nikt nie mówi, bo w TV są protesty i tak samo
Żeby nie było pisu nie cierpię. Boję się tylko, że się szybko nie poddadzą.
Jak ja bym był na ich miejscu, to pewnie bym kasę trzymał na różnych kontach zagranicznych i już miał gdzieś dom za granicą, jak się zrobi w Pl gorąco.
@Warcomx: Witam w klubie. Sam pierwszy raz na protest za dwa dni idę i namawiam swoją różową by ze mną poszła, bo warto. Zwłaszcza, że jej się sytuacja też nie podoba, a od samego kręcenia nosem i liczenia, że sama sytuacja się ogarnie nic się nie
Tak czy siak protesty są słuszne. ****
Komentarz usunięty przez autora
Więc skoro nie potrafisz powiedzieć dokładnie o co chodzi ludziom, którzy tam stoją, jak oczekujesz, że cokolwiek zmienią?
@Rumix24: moja by poszła, jeżeli twojej jest wszystko jedno, to współczuję
- Kolejny lockdown
- Upadające firmy
- Wały, afery, kolesiostwo
- Gówniane rozwiązania antycovidowe
- Praktyczny brak służby zdrowia
- Zwiększona śmiertelność na choroby typu rak przez brak wykrywalności lub przez megakolejki
- Ogromna inflacja
- Gigantyczne podatki poukrywane w każdej sferze życia
- Rozdawnictwo
- Bilionowy dług publiczny
- Około 5.000.000.000.000zł ukrytego długu
- Większość mężczyzn nawet nie dotknie wypracowanej emerytury na,
@Warcomx: raczej ona miała wybór, twoje zdanie praktycznie nie ma znaczenia. Możesz argumentować, przekonywać, kierować się logiką. Ale jak jej się odpalą instynkty to mimo takiej możliwości może stwierdzić że jednak urodzi, a ty będziesz co najwyżej mógł odejść i bulić przez następne 18 lat jak nie więcej.
Komentarz usunięty przez autora
( ͡º ͜ʖ͡º)
Księża
Sfrustrowany stary kawaler
Kuce
Haha, bo wiecie, aborcja, jak ktoś chce mieć aborcję top znaczy że się R U C H A Ł. XDDDD Seks, ruchanie, hehe, w tym wszystkim chodzi o ruchanie, nie Mati? XDDD
Więc skończy się tak, jak każdy inny protest - zapał opadnie, ludzie przestaną przychodzić, a władza wszystkie niepowodzenia zrzuci na Was (my się przygotowaliśmy na 2. falę, ale oni chodzili protestować i jest tyle zakażeń).