Aktywne Wpisy
grzes1290 +359
#alkoholizm
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
sonig +117
Jadę dzisiaj na spotkanie, jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności sparowało mnie z laską, która mieszka jakieś 5h ode mnie. Tak dobrze nam się rozmawiało, że postanowiliśmy się w końcu spotkać w połowie drogi. Pomimo tej dużej odległości coś mi podpowiada, że powinniśmy się zobaczyć. Już nawet nie chodzi o to, czy to randka i czy coś z tego będzie, nie myślę o tym, po prostu jestem bardzo ciekawy jaka ona jest na żywo
Niniejszy "poradnik" jest moją prywatną opinią i rozmyśleniami na temat możliwości i sposobów ochrony antywirusowej w domowych warunkach. Nie jestem lekarzem, nie jestem wirusologiem, nie jestem specjalistą od sprzętu medycznego. Artykuł dodałem na telegra.ph aby móc edytować na bieżąco.
Link do znaleziska: https://www.wykop.pl/link/5431511/samopomoc-chlopska-w-czasach-zarazy-cz-i/
Jeśli chcesz być na bieżąco z najlepszymi znaleziskami to zapisz się na MikroListę.
https://mirkolisty.pvu.pl/list/56Bf7jbXdbGvM2NK i dodaj Swój nick do listy #swiatnauki.
#swiatnauki #gruparatowaniapoziomu #liganauki #ligamozgow #qualitycontent #nauka #ciekawostki
#biologia #medycyna #wirus #epidemia #koronawirus #covid19 #2019ncov #2019ncovstats
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
@MacDermot @mr_Dawid @dmnbgszzz @Jarzynazzielonejwyspy @jackiechanchan @
@warstwowy_kabel @Vasyl @FloMeisster @WhereIsMyMind @ arasino @kotke02 @Jyska @Greedomer @Skibi_Dibi @zabawa @unicorn_ @ikilled2pac @Yarman @Tiberian @Ja-qb @agadill @trueTesto @Gitgut @Peno @Traczex @HaloJadzia @bartus118 @Abstrakt @jabadabadupka @belmon_doo @lapovsky @AdiBdg
Nich Moc będzie z Tobą, Mirku.
3maj się i nie daj się -pamiętaj że każde działanie zmniejsza prawdopodobieństwo zakażenia
Są przypadki gdzie cała rodzina zachorowała - a jeden z członków nie zachował.