Aktywne Wpisy
Minieri +329
Witam serdecznie w ten niedzielny bardzo wczesny poranek. Za mną już burza w postaci sobotniego, jeszcze andrzejkowego ruchu. Humory klientów dziś wyjątkowo dobre, mój, a w sumie nasz też.
Pierwszy raz na tej stacji są 2 osoby w nocy. Wspólnie ustaliśmy że w soboty potrzebna jest jednak pomoc żeby wszystko szło w miarę sprawnie. Przyczyna jest prosta - nadprogramowy ruch. Szturm klientów to jedno, ale w nocy musi być też czas na
Pierwszy raz na tej stacji są 2 osoby w nocy. Wspólnie ustaliśmy że w soboty potrzebna jest jednak pomoc żeby wszystko szło w miarę sprawnie. Przyczyna jest prosta - nadprogramowy ruch. Szturm klientów to jedno, ale w nocy musi być też czas na
Tomek3322 +172
Najlepszy market jaki istniał w Polsce.
Jedyne miejsce gdzie można było oprócz typowej spożywki jednocześnie kupić wołowinę, telewizor, ubrania, trymer do nosa czy mikrofalówkę.
Całą dobę.
Jedyne miejsce gdzie można było oprócz typowej spożywki jednocześnie kupić wołowinę, telewizor, ubrania, trymer do nosa czy mikrofalówkę.
Całą dobę.
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
@maroLem87:co za bezmózgi hipokryta, co proponuje inny stymulant zamiast alko xD
Niech Bóg ma w opiece te wszystkie rodziny w których ojciec zaczyna dzień od filiżanki kawy