@KYK_: ukończenie studiów oczywiście nie oznacza że osoba jest inteligentna, jednakże brak ukończenia studiów wyższych oznacza że osoba jest mało inteligentna
Ja tam na nikogo nie głosuję bo mam to w dupię ale jednak lewaki kojarzą się z ludzmi na poziomie a prawaki z hołotą od republiki co atakuje małe dziewczynki z ukrainy.
@Pulpetito: na nikogo nie głosuje ale xd To odpowiednik czegoś typu: nie jestem rasistą/homofobem, ale? Xdddd
ale doszedłeś już do tego, że uczelnia wyższa to nie szkoła podstawowa i tak naprawdę to co z niej wyciągniesz, jak się rozwiniesz i jaka wiedzę zdobędziesz w trakcie całego procesu, włącznie z nauką indywidualną, zależy tylko i wyłącznie od Ciebie? Wykładowcy to nie panie z podstawówki którzy mają Cię wszystkie nauczyć. Wskazują często tylko kierunki którymi możesz podążać aby osiągnąć wiedzę w danym temacie. Już pomijam fakt, że samo zdobywanie wiedzy
@Nottingham: Sprytnie wyciąłeś wypowiedź, ale tam po myślniku było coś więcej napisane. Jest jakiś powód, dla którego ludzie z wykształceniem podstawowym i z małych ośrodków wybierają partie konserwatywne a nie lewicowe ( ͡º͜ʖ͡º)
@Ark00: nie, to oznacza że dla niegłosującego normika z korpo prawica przedstawia się jako banda neandertalczyków, a lewaki jako grupa dyskutująca gdzie kupić najlepsze latte
@RodrigoMendoza: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, Chiny budują elektorwnie węglowe to fakt ale jest to na chwile a docelowe jest przejście na oze oraz elektrownie atomowe, Datkowa Chiny mocniej idą w elektryfikację aut niż Europa ( ͡°͜ʖ͡°)
Chiny budują elektorwnie węglowe to fakt ale jest to na chwile
@Dejvidek25: Elektrowni nie buduje się na chwilę, tym bardziej nowoczesnych, tylko na kilkadziesiąt lat. Zobacz sobie trwałość takich konstrukcji. Nawet Japonia inwestuje w nowe bloki węglowe, wymieniając te co mają kilkadziesiąt lat. Nie porzucają węgla, no oni to trochę szczególny przypadek po Fukushimie.
docelowe jest przejście na oze oraz elektrownie atomowe, Datkowa Chiny mocniej idą w elektryfikację aut niż
@Pulpetito: xDD uwielbiam symetrystyczne trolle polityczne, prawda taka ze inteligentni ludzie nie glosuja na populistyczny rzad jesli nie sa z niego zadowoleni. O glosowaniu ponownie na slaby rzad nawet nie chce mi sie wspominac
Glosuj na ludzi spoza obecnego/poprzednich rzadow. Masz opcje lewicowe i prawicowe zaleznie od tego jak bardzo sprany jest twoj mozg ideologiczne w jedna lub druga strone xD
@Lolenson1888: Masz na myśli ten "urwany" cytat? "Tacy do kopania rowów i dojenia krów też są niezbędni. Pytanie co lewica ma do zaoferowania takim ludziom - póki co głupkowate teksty w stylu "jeżeli Ukraińcy stanowią dla ciebie konkurencję na rynku pracy, to przemyśl swoje kwalifikacje" xD"
Nie będę za ciebie nadrabiał 150 lat ostatniej historii, ogólnie polecam się dokształcić zanim zaczniesz rzucać opiniami na poziomie Seby z budowy.
@not_me: a jest jakas partia która dazy do czegos innego? XD
- Populistyczne POPIS = tragedia, kradna dla siebie i chronia swojej kasty - Podnóżki dowolnej koalicji (czy PISowskiej czy POwskiej) robią to samo ale jak jest coś niewygodnego
Aaaa i jeszcze udawanie tej inteligencji i badań. Duopol polityczny już został przełamany w Niemczech (zobaczcie sobie wykresy z wyborów z kolejnych lat od połączenia Niemiec, a nawet wcześniej z zachodniej strony). Nie mam nic przeciwko aby w Polsce starzy populiści stracili na rzecz dowolnej partii.
źródło: IMG_2471
Pobierz@Pulpetito: aha, lewaków się to nie tyczy xd
Jeszcze trochę i położą się na placu w Poznaniu.
@KYK_: ukończenie studiów oczywiście nie oznacza że osoba jest inteligentna, jednakże brak ukończenia studiów wyższych oznacza że osoba jest mało inteligentna
@Pulpetito: na nikogo nie głosuje ale xd
To odpowiednik czegoś typu: nie jestem rasistą/homofobem, ale? Xdddd
Jest jakiś powód, dla którego ludzie z wykształceniem podstawowym i z małych ośrodków wybierają partie konserwatywne a nie lewicowe ( ͡º ͜ʖ͡º)
@RodrigoMendoza: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, Chiny budują elektorwnie węglowe to fakt ale jest to na chwile a docelowe jest przejście na oze oraz elektrownie atomowe, Datkowa Chiny mocniej idą w elektryfikację aut niż Europa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pulpetito: jakich studiach
@Dejvidek25: Elektrowni nie buduje się na chwilę, tym bardziej nowoczesnych, tylko na kilkadziesiąt lat. Zobacz sobie trwałość takich konstrukcji. Nawet Japonia inwestuje w nowe bloki węglowe, wymieniając te co mają kilkadziesiąt lat. Nie porzucają węgla, no oni to trochę szczególny przypadek po Fukushimie.
Glosuj na ludzi spoza obecnego/poprzednich rzadow. Masz opcje lewicowe i prawicowe zaleznie od tego jak bardzo sprany jest twoj mozg ideologiczne w jedna lub druga strone xD
Profit
Nie będę za ciebie nadrabiał 150 lat ostatniej historii, ogólnie polecam się dokształcić zanim zaczniesz rzucać opiniami na poziomie Seby z budowy.
@Pulpetito: turystyka i rekreacja i tym podobne zawyżają te statystyki
@not_me: a jest jakas partia która dazy do czegos innego? XD
- Populistyczne POPIS = tragedia, kradna dla siebie i chronia swojej kasty
- Podnóżki dowolnej koalicji (czy PISowskiej czy POwskiej) robią to samo ale jak jest coś niewygodnego
Aaaa i jeszcze udawanie tej inteligencji i badań. Duopol polityczny już został przełamany w Niemczech (zobaczcie sobie wykresy z wyborów z kolejnych lat od połączenia Niemiec, a nawet wcześniej z zachodniej strony). Nie mam nic przeciwko aby w Polsce starzy populiści stracili na rzecz dowolnej partii.
Ale błazeńskie g---o myśli xd Tylko w Polsce się kupuje chińskie