Aktywne Wpisy
Supernowa +17
Pielegniarka w szpitalu weszła do łazienki w pokoju, w ktorym jestem tylko ja i mimo, ze widziala, ze SIKAM, to staneła w drzwiach i spokojnym glosem powiedziala "jak już pani skonczy załatwiać potrzeby, to prosze posprzatac na stoliku i wyrzucic stamtad niepotrzebne rzeczy"
Czuję się poniżona i trochę zmolestowana, naprawde psychicznie siada to na łeb
Czuję się poniżona i trochę zmolestowana, naprawde psychicznie siada to na łeb

maria_kiribati +126
Uprzejmie prosi się o niezgnatanie pajaków
źródło: 6d6d901834ea2839931ef790d47efc26a97e40511e0c0c6b5158c9af4cfbdf61
Pobierz

źródło: IMG_2471
PobierzNo i co z tego? Nie wszyscy Polacy muszą mieć wyższe wykształcenie i być programistami w warszawskim korpo. Tacy do kopania rowów i dojenia krów też są niezbędni. Pytanie co lewica ma do zaoferowania takim ludziom - póki co głupkowate teksty w stylu "jeżeli Ukraińcy stanowią dla ciebie konkurencję na rynku
@wypok_wypok: Tymczasem prawak:
-wojna na ukrainie to nie nasza sprawa
-warszawa teheran wspólna sprawa
@Pulpetito: No, gender studies czy zarządzanie zmianami klimatu, wcześniej studiowali wspaniałość myśli Karola Marksa. Jakoś nie znam inżynierów którzy by popierali lewice w obecnej postaci. Stare komuchy chociaż nie są oderwani od rzeczywistości, oni w praktyce sprawdzili socjalizm i wiedzą że nie działa.
@RodrigoMendoza: tak było, nie zmyślam
@
Komentarz usunięty przez moderatora
@Pulpetito: to pojęcie mocno się zdewaluowało gdzieś 20 lat temu.
W zasadzie nie odzwierciedla poziomu, kultury a nawet inteligencji osób, które zdobyły wyższe wykształcenie.
Nawet posługiwanie się poprawnie językiem polskim przerasta wiele osób z tytułem magistra( ͡° ʖ̯ ͡°)
Po pierwsze: Strzałem ze wgl nie znasz