@Pulpetito: Kompleks wyszktałcenia? Mówisz to jako fachowiec po studiach psychologicznych? Czy może jednak projekcja?
Co do wysyłania dzieci na studia rolnicze - aby prowadzić działalność rolniczną i uzyskać status rolnika trzeba mieć spełnione określone ustawą warunki - jednym ze sposobów otrzymania takiego statusu jest ukończenie studiów rolniczych. I ja nie twierdzę, że studia nie rozwijają. Inteligencja jest wrodzona, studia pozwalają poszerzyć wiedzę. Inteligencja pozwala wiedzę wdrożyć w życie. Inteligentny człowiek
@testovirondepot: Ekologia to normalne studia na polibudzie - przedmioty to min. Biologia, Chemia, Fizyka i matematyka, Geologia i geomorfologia, Hydrologia i klimatologia. Myślę, że miałbyś potężne problemy żeby to skończyć bo na bystrzaka nie wyglądasz.
kologia to normalne studia na polibudzie - przedmioty to min. Biologia, Chemia, Fizyka i matematyka, Geologia i geomorfologia, Hydrologia i klimatologia
@Pulpetito: no wlasnie - o to chodzi - poszli tam, bo fajny zielony kierunek, okazalo sie ze inkluzywnosc nie pomaga, wiec wywaleni po 1 roku i po zmianie na zarzadzanie polem namiotowym
@testovirondepot: nie rozumiem Cię - mogą pracować w ministerstwach, urzędach, sanepidzie albo w laboratorium które ma każda większa fabryka, wodociągi lub mleczarnia. Chciałeś pokazać jaki to g---o kierunek a jak zwykle okazałeś ignorancję i brak rozeznania. A zarządzanie to też dobre studia z wieloma możliwościami.
A zarządzanie to też dobre studia z wieloma możliwościami.
@Pulpetito: dokladnie, mozna zarzadzac stanowiskiem do robienia frytek w mcodnalds i w kebabie - wszystko fajnie, tyle ze absolwentow zarzadzania potrzebujemy obecnie 1/17 tego ile jest produkowanych ich obecnie xD
@rem222: Ale ty to podlinkowałes bo się ze mną zgadzasz tak? Bo ten fragment co wkleiłeś tylko potwierdza to co ja mówiłem ale nie jesteś osobą z którą rozmawiałem więc nie jestem pewien której strony bronisz xD
@RodrigoMendoza: Ale ty zdajesz sobie sprawe, że na zieloną energie nie przechodzi tylko europa ? Chiny budują wiecej odnawialnych źródeł energii niz cala europa i usa razem wzięte. Każdy państwo ktore cos znaczy na swiecie zadeklarowało dążenie do neutralnosci klimatycznej i sie wywiązują jak narazie. Poza tym przejscie na atom/oze to decyzja czysto praktyczna, ciezko opierac gospodarke na paliwach kopalnych gdy przychodzi taki ktos jak Trump, bożek takich inteligentów jak
@Pulpetito: ankieter nie sprawdza wykształcenia tylko zapisuje na podstawie deklaracji. Byle jakie studia prywatne np. gender studies to też studia. Na takich gender studies czy inny europeistykach na kiju większość kadry jest upolityczniona przeważnie po stronie lewicy( Środa , Hartman itd). Wyborcy prawicy to często tak zwani robole czyli można się śmiać, ale sól tej ziemi bo kładą nam chodniki, budują domy, pieką bułeczki czy odtykają kibelki, a wiele więcej
ja jestem logicznie obiektywistą ale jakbym miał wybrać jakiś ustrój to bym poszedł z kolektywizm (co państwa i wspólne) i liberalizm (twoja wolność tylko twoja)
No faktycznie bardzo logiczny ten twój obiektywizm: „mieć ciastko i zjeść ciastko” xDDD
@Pulpetito: badania pod tezę. Skoro energia jest wprosproporcjonalna do masy, to bym sprawdził np . Stosunek masy wykorzystywanej przez człowieka do masy kuli ziemskiej, pomijając zupełnie energię słoneczną. Środowisko cierpi lokalnie, CO2 wytwarzaneprzez człowieka to jakaś kpina. Jedynym poważnym problem środowiskowym jest zarządzanie wodą.
źródło: IMG_2471
PobierzCo do wysyłania dzieci na studia rolnicze - aby prowadzić działalność rolniczną i uzyskać status rolnika trzeba mieć spełnione określone ustawą warunki - jednym ze sposobów otrzymania takiego statusu jest ukończenie studiów rolniczych.
I ja nie twierdzę, że studia nie rozwijają. Inteligencja jest wrodzona, studia pozwalają poszerzyć wiedzę. Inteligencja pozwala wiedzę wdrożyć w życie. Inteligentny człowiek
@Pulpetito: nie zapomnij o kierunkach studiow - ekologia i zarzadzanie polem namiotowym xD
@Pulpetito: no wlasnie - o to chodzi - poszli tam, bo fajny zielony kierunek, okazalo sie ze inkluzywnosc nie pomaga, wiec wywaleni po 1 roku i po zmianie na zarzadzanie polem namiotowym
@Pulpetito: dokladnie, mozna zarzadzac stanowiskiem do robienia frytek w mcodnalds i w kebabie - wszystko fajnie, tyle ze absolwentow zarzadzania potrzebujemy obecnie 1/17 tego ile jest produkowanych ich obecnie xD
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
No faktycznie bardzo logiczny ten twój obiektywizm: „mieć ciastko i zjeść ciastko” xDDD
@Pulpetito:
Ciekawe czy bardziej po fizyce czy kosmetologii
Jedynym poważnym problem środowiskowym jest zarządzanie wodą.
@Pulpetito: tacy ludzie po studiach, którzy przyklejają się do ziemi. TIR, europeistyka nie czynią z nich mądrzejszych