@KYK_: tak sobie to tłumacz tluku bez szkoly xD każdy dzban bez matury tak gada, a po prostu był albo za leniwy albo za głupi aby cokolwiek zrobić ze swoją edukacja
Oczywiście mowa tu o prawdziwej lewicy, a nie pajacach od urlopu menstruacyjnego i krótszego wieku emerytalnego, bo kobieta sprząta w domu.
No ale gdzie masz taką lewice? Adrian Zandberg 3%?
Przypominam że w tym kraju PiS czyli prawica wprowadzał socjal typu 500+ i było to j----e przez tych wszystkich oświeconych, też lewicy od urlopów menstruacyjnych mimo to że w zachodniej europie takie rozwiązania były od lat wprowadzane niekoniecznie przez
Z twojej wypowiedzi wynika, że odkrycie tej przerażającej głupoty na uczelniach zajęło ci bardzo dużo czasu. Smutne i przerażające.
@dziedzicpruski: Skończyłęm dwa kierunki w tym samym czasie. No wiedziałem po pierwszym roku, że to czego uczą niewiele wnosi, ale wtedy nie miałem pomysłu na siebie. Zaś doktorat był dodatkowo i raczej do awansu w pracy niz do pracy na uczelni.
@Pulpetito: mylisz posiadanie dyplomu z posiadaniem umiejętności/wiedzy, co akurat nie dziwi biorąc pod uwagę że całe lewactwo postrzega świat takim jakim chciałoby by był, a nie takim jakim jest
źródło: IMG_2471
PobierzNo ale gdzie masz taką lewice? Adrian Zandberg 3%?
Przypominam że w tym kraju PiS czyli prawica wprowadzał socjal typu 500+ i było to j----e przez tych wszystkich oświeconych, też lewicy od urlopów menstruacyjnych mimo to że w zachodniej europie takie rozwiązania były od lat wprowadzane niekoniecznie przez
@djtartini1: Z twojej wypowiedzi wynika, że odkrycie tej przerażającej głupoty na uczelniach zajęło ci bardzo dużo czasu. Smutne i przerażające.
@dziedzicpruski: Skończyłęm dwa kierunki w tym samym czasie. No wiedziałem po pierwszym roku, że to czego uczą niewiele wnosi, ale wtedy nie miałem pomysłu na siebie. Zaś doktorat był dodatkowo i raczej do awansu w pracy niz do pracy na uczelni.