Aktywne Wpisy

bArrek +77
Do j-----j pracy jutro

arinkao +109
Kurczak w pikantnej panierce, domowe smażone ziemniaki, surówka z selera i kukurydzy.
Do tego sos czosnkowy z cebulką i pietruszką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #jedzzwykopem
Do tego sos czosnkowy z cebulką i pietruszką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #jedzzwykopem
źródło: 20251130_152253
Pobierz

#heheszki #pracbaza #komputery
źródło: temp_file4322187448826232945
PobierzAle udziwnień w postaci kastracji klawiatury bo komuś przeszkadza numeryczna (albo i więcej klawiszy) już nie rozumiem.
@PolskaC: Czej, czej to podłokietnika się używa do opierania ręki? Ja całą rękę opieram na biurku razem z łokciem jeszcze zostaje pare cm do krawędzi, bebzonem prawie opieram się o krawędź biurka.
Gdybym chciał mieć łokieć na podłokietniku, to myszkę miałbym na krawędzi biurka o którą opierałby się nadgarstek.
Dla mnie
@WolnyBLN: korzystałem z normalnych płaskich myszek przez blisko 30 lat i jako nerd korzystałem z nich dużo. Ale jak sobie trochę ponad rok temu
@ekektrykpozdalnym: Mam widocznie nieco większy bebech bo mój się opiera xD Ale siedzę tak samo, wystaje mi trochę łokcia za biurko, całe przedramię oparte na biurku. Może całe życie źle siedzę, ale nie widzę sensownej pozycji w której miałbym
xD
@khz1177: E niee, to pewnie ja źle siedzę
ja jeszcze 5,5 pozdro
@2Girls_1Cup: tylko zrozum że taka myszka ma swoje zastosowanie specjalne. nie chodzi zeby zastapic 1 do 1 zwykla myszke tylko potrzebna jest wtedy kiedy nie masz miejsca na ruszanie myszka lub z innego powodu nie możesz tego robic. przykladowo ludzie chorzy na cos, niepelnosprawni itp
źródło: 5dd0aba76f385fe8a008c30d800b0afb4dbedb791e25c566fe1f024f07699ba6
Pobierz@yahoomlody: tak, ale z innego powodu. Gracze csa:
* grają na low sensie tj. muszą wykonać większy ruch myszą, żeby przesunąć kursor w ten sam sposób
* raczej nie używają akceleracji (nie pamiętam jak to się nazywa, chodzi mi o ten mechanizm który bierze pod uwagę szybkość
Btw, ja mam na stanie właśnie mx-3, myszki pionowe, ergonomiczne, ale grałem całe życie w cs'a więc i tak używam zwykłej xD
Do pracy nie ma lepszej myszki, do grania się słabo nadaje (od biedy ujdzie w jakieś strategie itp., ale do FPSów nie ma szans). Mam Evoluent D w wersji dla mańkutów do codziennego użytku i Razera Viper do grania. Szczerze polecam, bo mysz pionowa jest absolutnie przezajebista. Tylko trzeba się przestawić, zajęło mi to z tydzień zanim zacząłem naturalnie się