Aktywne Wpisy

karolina-oska +117
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

Panowie, pomocy. Małżonkowi zamarzył się zestaw narzędzi, chcę mu go sprezentować, ale znam się na tym 2/10.
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie

#heheszki #pracbaza #komputery
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierzkto to widział
a mógł kupić kolejną pstrokatą RGB GAMING PRO mouse
źródło: trackballs-2048px-5947
PobierzErgonomia panie ferdku, mówi coś to panu?
jak nie mieliście jeszcze zespołu cieśni nadgarstka, to zaraz poczujecie ten ból
tylko wertykalna mysz ma racje bytu
źródło: image
PobierzKupno pionowej myszki (protoArc) rozwiązało problemy bólowe w 95%, pozostałe 5% to rozciąganie/ wzmacnianie (I to jak sobie przypomnę akurat).
Do lola się tylko nie nadaje taka myszka
Tzn. mała mycha i nadgarstek oparty o biurko czy tam podkładkę...
Przerost formy nad treścią.
Polecam ProtoArc. O logitechach się naczytałem niestety dużo złego (szczególnie o awaryjności ich myszek, kosztujących nierzadko ponad 300zł) i z polecajki z reddita kupiłem sobie ten model ProtoArc ze zdjęcia. Świetna myszka. Jak dobra promka wleci, to można wyrwać poniżej 100 zł. Ból Łokcia (łokieć golfisty) zredukowany w 95%.
źródło: temp_file8537096807020302101
Pobierzzwróć uwagę nawet jak se stoisz czy idziesz i masz opuszczone swobodnie ręce, jak ci się ustawiają nadgarstki, kciukami w stronę bioder? no nie właśnie, kciukami do przodu