Wpis z mikrobloga

@yahoomlody: ola boga ktoś faktycznie coś robi dla zdrowia i ergonomii pracy a nie tylko zrzędzi jak mu źle

kto to widział

a mógł kupić kolejną pstrokatą RGB GAMING PRO mouse
  • Odpowiedz
@Malizna0: korzystam z logitecha G502 w domu i z jakieś g---o myszki pewnie za 20 zł w robocie i nigdy mnie nadgarstek nie bolał, a siedze w tym kołchozie już z 8 lat, zapchałeś sobie głowę jakimiś pierdołami o żabach i teraz na siłę próbujesz zainteresować tym innych.
  • Odpowiedz
@yahoomlody A p--------y Pan opowiadasz. Ja edytuje w hoooy i mając normalną myszkę, co 2 miesiące odwiedzałem fizjo, żeby trochę poprawić stan mojego łokcia golfisty.

Kupno pionowej myszki (protoArc) rozwiązało problemy bólowe w 95%, pozostałe 5% to rozciąganie/ wzmacnianie (I to jak sobie przypomnę akurat).
Do lola się tylko nie nadaje taka myszka
  • Odpowiedz
@Catmmando Nie żebym się p-----------ł, ale czy nie naturalną rzeczą jest żeby nadgarstek spoczywał w pozycji standardowej ?

Tzn. mała mycha i nadgarstek oparty o biurko czy tam podkładkę...

Przerost formy nad treścią.
  • Odpowiedz
@WolnyBLN: a ja znam debili, którzy palili całe życie śmierdzące fajki i niestety nie zdechli wcześniej tylko dożyli późnej starości. Czy to oznacza, że tytoń jest zdrowy?
  • Odpowiedz
Mam i używam od 8 lat. Do grania faktycznie się nie nadają,ale do normalnego korzystania z komuputera i pracy to nawet nie patrzę na zwykłą myszkę. Przyzwyczajenie się do tej myszki to max 2 dni.
  • Odpowiedz
@EnderWiggin: tak tylko że pozycję neutralną dla nadgarstka pokazał właśnie @Malizna0 pozycja dla standardowej myszki jest pozycją wymuszoną

zwróć uwagę nawet jak se stoisz czy idziesz i masz opuszczone swobodnie ręce, jak ci się ustawiają nadgarstki, kciukami w stronę bioder? no nie właśnie, kciukami do przodu
  • Odpowiedz