Wpis z mikrobloga

@yahoomlody: to nie jest nasza wina. Myślisz że lubimy za myszkę zapłacić se 400 ziko? Ja grałem całe życie w cska a teraz myszka o pół milimetra za niska to nadgarstek drętwieje xD
  • Odpowiedz
@Malizna0: @piteross To chyba mamy jakieś inne ręce. Wolę zwykłą, ale dużą myszkę tak że opiera się na niej cała ręka a nie tylko dwa palce jak w jakiejś mini myszce. Za to wysoka myszka wykręca mi nadgarstek tak jakbym pada trzymał. Nie umiem z tego korzystać i tyle, niewygodne i niepraktyczne. W sensie no może mam krzywe ręce czy coś i te pionowe myszki i pasy mi nie
  • Odpowiedz
przykro mi że psuje ci placebo ale nie ma dowodów naukowych na to że te myszy cokolwiek rozwiązują

@TurboDynamo: fajne placebo, które w ciągu kilku dni po zmianie zniwelowało bóle nadgarstka, które potrafiły mnie budzić w środku nocy. Oby więcej takich.
  • Odpowiedz
korzystam z logitecha G502 w domu i z jakieś g---o myszki pewnie za 20 zł w robocie i nigdy mnie nadgarstek nie bolał, a siedze w tym kołchozie już z 8 lat

@WolnyBLN: no to trochę krótko, co to jest 8 lat? Moja mama siedziała 40 lat i parę lat przed emeryturą już miała problemy, które utrzymują się do dzisiaj.
  • Odpowiedz
@Catmmando: hahaha do zdrowia, jak 99% osob trzyma te myszke zle, zobacz nawet na tym zdjeciu, cala reka jest w takiej samej pozycji jak przy zwyklej myszcze czyli poziomo a tylko dłon jest odwrócona a tu chodzi o to żeby ręka od łokcia już była w 'pionie' i tyle z tego zdrowia, nie widzialem jeszcze osoby, który by dobrze trzymala te myszke
  • Odpowiedz
no to trochę krótko, co to jest 8 lat? Moja mama siedziała 40 lat i parę lat przed emeryturą już miała problemy, które utrzymują się do dzisiaj.

@Krupier: to mogę dać przykład bab, które siedzą pokój obok w tym samym kołchozie przez 25-30 lat i dalej robią na zwykłej myszce za 20 zł
  • Odpowiedz
@yahoomlody: chłopie ja mam 32 lata i już r-------y nadgarstek od myszki. Do grania w csa to się nie nadaje, ale do zachowania zdrowia jak pracujesz 8h+ dziennie przy kompie jest konieczne
  • Odpowiedz
to mogę dać przykład bab, które siedzą pokój obok w tym samym kołchozie przez 25-30 lat i dalej robią na zwykłej myszce za 20 zł

@WolnyBLN: i doskonale znasz ich stan zdrowia?
  • Odpowiedz