Aktywne Wpisy
razdwatrzy55 +365
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz
JakDorobic_com +90
Ostateczne #rozdajo z okazji Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: rozdajo 28.11
Pobierz

#heheszki #pracbaza #komputery
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz@WolnyBLN: myślę, że baba, która robi w tym samym kołchozie od 25-30 lat to raczej wiele się nie naklika, bo skoro klika to samo od 30 lat, to raczej nie jest to zbyt wymagające. Nie mówimy o paniach z urzędów klikających pasjansa
Narzekają ci co nigdy nie korzystali
Myszki pionowe są wypas, szkoda że tak nie ma infinity scrolla dlatego nie używam a chciałbym
Jak to sprawdzasz? Wszyscy pacjenci z cieśnią nie korzystają z komputera?
W każdym razie jest wiele innych schorzeń: łokieć golfisty, zespół kanału łokciowego itd. taka myszka robi gigantyczną różnicę dla każdego kto się z tym mierzy.
@yahoomlody: u mnie niektó®zy stoją przy biurku. STOJĄ!! Czaisz to?
Jak tak można? Kij tam że dobre dla kręgosłupa - yebani boomerzy. Kiedyś to się grało 20h na starym krześle a CI MUSZĄ STAĆ?
hatfu
@WolnyBLN: a ja ci mogę dać przykład mirka z magazynu co to nigdy nie prostuje pleców przy podnoszeniu worków cementu 'bo to dla ciot'
Tylko co taki przyklad ma dac?
W pracy mam pionową mysz dla oszczędzania nadgarstka (profilaktycznie) i przez nią boli kciuk.
Nie żartuję, idę niedługo do fizjoterapeuty z tym, bo taką myszkę cały czas popycha się kciukiem, przez to cały czas jest napięty i spracowany.
Chwilowo musiałem się przesiąść na zwykłą myszkę.
Wszystko ma zalety i wady. Albo taki pech...
źródło: Pionowa-mysz-optyczna-Zelotes-T-20
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@MacintoshTheRebel:
źródło: image
Pobierz