Wpis z mikrobloga

@cienki137: coraz więcej raków, chorób psychicznych, spadające IQ, coraz więcej chorób układu pokarmowego, coraz gorsze składy produktów i coraz większe zyski korporacji produkujących żywność, roundupy, świnia która powinna rosnąć rok osiąga wagę do bicia w 2 miesiące, a to wszystko przy akompaniamencie coraz droższego jedzenia przy coraz lepszej i tańszej technologii produkcji - trust me bro, to tak ma być a korporacjom zależy na naszym zdrowiu a nie na maksymalizacji
  • Odpowiedz
@Marek_Licyniusz_Krassus: wolę zdecydowanie takiego który da się wypowiedzieć niż sam nadaje ton rozmowie, w-------a się i stawia się w roli specjalisty, takim specjalista nie będąc. Niech widz się nauczy sam weryfikować informacje, starać się dowiedzieć co jest prawdą a co nie. Za bardzo nauczyliśmy się brać wszystko za pewnik.

Powtórzę się. Jeśli ktoś ma wiedzę i się nie zgadza, pewnie chodzi o profesor od soi, to niech się umówi z
  • Odpowiedz
Archetyp dziennikarza, bezstronny, dający wypowiedzieć się każdemu bez wyjątku

@raizo777: on nie jest archetypem dziennikarza, on jest archetypem prezentera w telewizji śniadaniowej. przy jego wywiadach jego obecność jest totalnie zbędna - nie pociągnie za język, nie zada niewygodnych pytań. równie dobrze mógłby zapowiedzieć gościa, dać mu gadać przez 30 minut i wrócić pożegnać gościa. przez to kreuje się na bezstronnego, a jednocześnie jest dla niego wygodne, bo nie musi się
  • Odpowiedz
@SirPeacefull:

A jak mam sprawdzić czy konsensus nie tworzą przekupieni przez globalistów naukowcy który mają na celu depopulacje ludzkości oraz jej ogłupienie by lepiej się sterowało gojami?

Przez wzięcie
  • Odpowiedz
@raizo777: tak bo typ uważa bruna za normalnego człowieka jak i wyborców brauna
niech jeszcze maciaka dadzą

przeczytaj jakie pierdy w internecie wypisują brauniści, przy nich wyoborcy mentzena czy bosaka to serio spoko ludzie
eSUBA94 - @raizo777: tak bo typ uważa bruna za normalnego człowieka jak i wyborców br...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@fanatykwedkarstwa2 To, że zaprosił szura to nie jest aż tak złe. Złe jest to, że on zaprosił, dał się wypowiedzieć i nawet nic nie próbował prostować, tylko jeszcze ciągnął ja za język, żeby więcej głupot opowiadała.

@Marek_Licyniusz_Krassus: Podobnie jak Kanał Zero zapraszając Walusia. Zrobili dokładnie tak samo. A z kolei jak zaprosili członków ostatniego pokolenia to stosowali erystykę nie dając się w ogóle wypowiedzieć poniżając gości.
  • Odpowiedz
@xer1x: Jakich leków? Fentanylu może które dziesiątkują Amerykę? Szczepionki może, te których badania sąd najwyższy w Ameryce utajnił na 75 lat? Przykro mi ale jest wiele afer z rynku leków żebym lekka ręką wierzył tej grupie i narażał swoje życie.

Przepraszam ale nie podałeś żadnych argumentów. Napisałeś że mam wziąć leki, wskaz chociaż jakie.

Jak nie interesuje Cię prawda to co odzywasz? Albo masz jakieś fakty z.ktorymi chcesz sie podzielić albo
  • Odpowiedz
dający wypowiedzieć się każdemu bez wyjątku

@raizo777: problem w tym, że jak chcesz uchodzić za dziennikarza na poziomie to gdy cię wyjaśnia całe środowisko naukowe nie idziesz w zaparte promując szurstwo i wrzucając shitposty na X jak to się rozkręcasz, tylko dodajesz adnotację o zweryfikowanym wprowadzaniu w błąd przez rozmówcę, albo po prostu usuwasz szkodliwy materiał. Nauka nie jest o poglądach, tylko o faktach - jeśli Rymanowski nie jest w
  • Odpowiedz
@OjciecBonifacy: Kurde podaj jakieś fakty które Ci sie nie podobają w tym filmie albo napisz że nie bedzissz oglądać, serio.

Ale pisząc ten komentarz co niby wnosisz? Myślisz ze mnie wysmiejesz? Niby po co? Jesteś po stronie globalistów? Nie zależy Ci na prawdzie?

Tu masz link do omawianej książki
"Changing the image
SirPeacefull - @OjciecBonifacy: Kurde podaj jakieś fakty które Ci sie nie podobają w ...

źródło: 40962993

Pobierz
  • Odpowiedz