Aktywne Wpisy

sesa_sebix +25
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz
TypicznyMaciek +52

#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
PobierzPowtórzę się. Jeśli ktoś ma wiedzę i się nie zgadza, pewnie chodzi o profesor od soi, to niech się umówi z
@fanatykwedkarstwa2: jak zaprosił Tuska żeby mu poopowiadał o Murańskim to się newsweek nie oburzał
@Marek_Licyniusz_Krassus: nieśmiało tylko przypomnę, że:
- słońce krąży wokół ziemi
- lobotomia jako skuteczna
@raizo777: on nie jest archetypem dziennikarza, on jest archetypem prezentera w telewizji śniadaniowej. przy jego wywiadach jego obecność jest totalnie zbędna - nie pociągnie za język, nie zada niewygodnych pytań. równie dobrze mógłby zapowiedzieć gościa, dać mu gadać przez 30 minut i wrócić pożegnać gościa. przez to kreuje się na bezstronnego, a jednocześnie jest dla niego wygodne, bo nie musi się
Przez wzięcie
niech jeszcze maciaka dadzą
przeczytaj jakie pierdy w internecie wypisują brauniści, przy nich wyoborcy mentzena czy bosaka to serio spoko ludzie
źródło: image
Pobierz@fanatykwedkarstwa2: Racja, tych wszystkich co krzyczeli o COVIDzie i szczepionkach też powinni pozamykać. Nie ważne, że mieli rację, jak śmieli podważać oficjalną narrację!
@fanatykwedkarstwa2: a co jest zadaniem dziennikarza? mówienie widzom co mają myśleć? Cenzurę chcesz też wprowadzić lewaku?
Rozumiem, że ja też dostanę wywiad na kanale 450k subów jak
@Marek_Licyniusz_Krassus: Podobnie jak Kanał Zero zapraszając Walusia. Zrobili dokładnie tak samo. A z kolei jak zaprosili członków ostatniego pokolenia to stosowali erystykę nie dając się w ogóle wypowiedzieć poniżając gości.
Przepraszam ale nie podałeś żadnych argumentów. Napisałeś że mam wziąć leki, wskaz chociaż jakie.
Jak nie interesuje Cię prawda to co odzywasz? Albo masz jakieś fakty z.ktorymi chcesz sie podzielić albo
@raizo777: problem w tym, że jak chcesz uchodzić za dziennikarza na poziomie to gdy cię wyjaśnia całe środowisko naukowe nie idziesz w zaparte promując szurstwo i wrzucając shitposty na X jak to się rozkręcasz, tylko dodajesz adnotację o zweryfikowanym wprowadzaniu w błąd przez rozmówcę, albo po prostu usuwasz szkodliwy materiał. Nauka nie jest o poglądach, tylko o faktach - jeśli Rymanowski nie jest w
Ale pisząc ten komentarz co niby wnosisz? Myślisz ze mnie wysmiejesz? Niby po co? Jesteś po stronie globalistów? Nie zależy Ci na prawdzie?
Tu masz link do omawianej książki
"Changing the image
źródło: 40962993
Pobierz