Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +73
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
perfumowyswir +25
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #inwestycje
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.

#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
PobierzNiestety Was etyki uczy dzisiaj Wojewódzki, a kultury Sznepf, dlatego nie mamy o czym rozmawiać.
Czy jest jakaś oficjalna grupa która zatwardzia co jeszcze nie jest a co już jest konsensusem? I jeśli ciągle podnoszone są te same obiekcje przez część niezgodną z konsensusem ale takie badania są wyśmiewa nazywając je szuria? Ile lat koncerny tytoniowe w amerykańskich sądach broniły tego że p-------y są uzalezniajace i nie ma bezpośrednich powiazan między rakiem pluc i krtani a papierosami?
@raizo777: nikt nie ma problemu z tym że dał się wypowiedzieć. Czy prawactwo zawsze musi byt tak zdałnione, że nie jest w stanie zrozumieć rzeczy tylko tyci tyci bardziej złożonej niż prostackie wskazanie palcem wroga?
A jednak jeśli te same grupy wprowadzały komunizm i ustalają co jest dobre do jedzenia a później ich media
@bednar_WSRH: dziennikarz ma się do wywiadu przygotowywać. Zobacz sobie, jak prowadzi je taki Marcin Zaborski. Prawie na wszystko, co powiedzą jego goście,
@Kriter: Nie wiem czy spełnia w tym przypadku definicję redaktora, bardziej prezentera, ale to nie ma znaczenia. Problem w tym, że był tylko statywem dla mikrofonu.
@Jabby: rzeczywiście, bardzo adekwatny przykład :D
Klub Rzymski juz w latach 70 głosił że trzeba ograniczyć liczbę ludności do 500 milionów bo braknie zasobów na Ziemi.
Badania sponsorowane przez Rockefelerów. Ogólno dostępne dokumenty które każdy kto chce może znaleźć.
Przedłużeniem tego jest klub Bilderberga, Komisja Trójstronna czy Forum Ekonomiczne
@raizo777: to jest archetyp słupa ogloszeniowego a nie dziennikarza.
Wielka sztuka zaprosić debila do studia i podstawić mu mikrofon i potakiwac na wszystko co mówi XD
@Marek_Licyniusz_Krassus: a co gdy konsensus jest zbudowany na hajsie z korpo jak było na przykład z fajeczkami?
@raizo777 Sprawa podobna do kanału zero. Gość sam no może z jakąś niewielką ekipą wykręca wyniki lepsze niż telewizja obsadzona wieloma ludźmi i ciągnąca hajs z państwa, to trzeba zniszczyć konkurencję. Oczywiście pod płaszczykiem walki z dezinformacją, foliarstwem i szurią. Prawdziwe dziennikarstwo, to Sznepfowa, Stokrotka i
https://rumble.com/v6s39cz-talmudyczna-urszula-i-europa-dla-gojw.html?e9s=src_v1_cbl%2Csrc_v1_upp_v
Ursula Von Der Leyen podczas odbierania doktoratu honoris causa mówi że wartościami Europy są wartości talmudu. Tego samego talmudu w którym gojów czyli nieżydów nazywa się zwierzetami w ludzkiej
@Lketoglutaran: mówisz o typach którzy podważają prawa fizyki, biologi, chemi znane od setek lat? szury od brauna to rak, pieprzony ruski rak
@SirPeacefull: takie wnioski powstały z badania, które potwierdzało, że jajka posiadają wysoką zawartość cholesterolu. to jest badanie, które można dzisiaj powtórzyć, i które nadal będzie prawdziwe
później powstało badanie, które dowiodło, że wpływ cholesterolu z pożywienia ma niski poziom cholesterolu w organizmie, który go spożywa. i to badanie również można je powtórzyć i nadal będzie prawdziwe. dzięki
No i kolejne kwestie co jeśli redaktor nie radzi sobie z filtrowaniem zapraszanych gość i w kolejnych podcastach pojawia się ktoś szerzący bardzie niebezpieczne teorie?