Aktywne Wpisy

sesa_sebix +25
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz
TypicznyMaciek +52

#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
PobierzA jakby zaprosił zwolennika jedzenia gwoździ? I zamiast co chwila go punktować: "a przecież są ostre, można się pokaleczyć, grozi to śmiercią lub kalectwem" mówił "a więc uważa pan że gwoździe są smaczne, jakie pan najbardziej lubi jeść? używa pan przypraw?" i nic więcej to byłoby ok, nie? Nie miałoby to szkodliwych skutków? Tak samo jest z antyszczepami.
@fanatykwedkarstwa2: kto będzie oceniał komu można a komu nie można dawać głos? ministerstwo prawdy, faszysto? xD
@Marek_Licyniusz_Krassus: I jeszcze potem zrobił rolkę z największymi głupotami żeby ładnie się klikało.
@Lketoglutaran: zdrowo myślący ludzie i tyle xd możesz się popłakać
@LuznaPusi: co to jest to zdrowe myślenie?
@Marek_Licyniusz_Krassus:
źródło: image
Pobierz@Marek_Licyniusz_Krassus: Ale wiesz że to ułamek % spraw.
A jak mam sprawdzić czy konsensus nie tworzą przekupieni przez globalistów naukowcy który mają na celu depopulacje ludzkości oraz jej ogłupienie by lepiej się sterowało gojami?
Czy mam wolność nie uznawania konsensusu?