Aktywne Wpisy

sesa_sebix +25
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz
TypicznyMaciek +52

#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
Pobierzhttps://youtu.be/ATEdxhLG61E
Polecam posłuchać 42 min.
Prowadzący czytają podręcznik z 1982 napisany na takich uczelniach jak Harvard i Stanford gdzie elity globalistyczne opisują krok po kroku jak chcą przejąć władzę nad Światem i uczynić z reszty ludzi niewolników
@Jabby: chodzi o to starsza babke, co mowila zeby zdrowo sie odzywiac i ze margaryna nie jest dobra?
źródło: obraz
PobierzHowgh.
@djtartini1: zgadzam się z Twoim postem. A co do tego fragmentu - za to mu kurczę płacą. Tak jak aktorowi płacą za to, by X czasu nie pracował, tylko szykował się do roli. Łaski bez, w kołchozie jest dużo miejsca dla resortowych dzieci.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@fanatykwedkarstwa2: dziennikarz nie jest od oceniania kto jest szurem a kto nie. Od tego są publicyści.
To blokowanie głosu tylko promuje tych ludzi, ale wy nigdy tego nie zrozumiecie bo jesteście zbyt tępi. Cała aktualna popularność szurskiej prawicy wynika tylko i wyłącznie z tego że media zaczęły ich blokować.
@prawilny_prawak: wymieniłeś posłów na sejm RP, europosłów. Serio nie widzisz róznicy?
@Marek_Licyniusz_Krassus: zaprosił profesora a dziennikarz nie ma kompetencji żeby decydować który profesor mówi prawdę a który nie.
Widziałem że wykopki mnie nie zawiodą jeśli chodzi o głupotę. Nie myliłem się ( ͡º ͜ʖ͡º)