Wpis z mikrobloga

A jakby zaprosił zwolennika jedzenia gwoździ?

@Jabby: chodzi o to starsza babke, co mowila zeby zdrowo sie odzywiac i ze margaryna nie jest dobra?
  • Odpowiedz
@raizo777: w 100% zasłużenie. Mogę machnąć ręką, jak Mirek szura. Mogę machnąć ręką na grupkę lub fp szurających mirków i mirabelek. Jak średnio znany YouTuber gada, to machnę łapą bo "świata nie zmienię". Ale jak odwala takie coś ktoś znany lub Youtube'owy wieloryb, to trzeba strzelać ogniem wszystkich dział. Te same resortowe gn**e kazały nam harować, mając darmowy zawód / łatwiejszą pracę, a teraz mogą zarabiać tak samo jak przegrywy,
  • Odpowiedz
"Archetyp dziennikarza" a to ci się udało. Archetyp dziennikarza to weryfikuje czy jego gość gada z sensem czy bez bo inaczej zrównuje zdanie profesora z głupkiem bo przecież "każdemu trzeba dać się wypowiedzieć". xD Już i tak przestrzeń publiczna jest zalana kłamstwami bez żadnej konsekwencji to teraz jeszcze "archetyp dziennikarza" legitymizuje głupoli kiedy nawet sam wie, że p------ą od rzeczy. Przecież oglądanie tych wywiadów to co najwyżej trzeba traktować jak rozrywkę w
  • Odpowiedz
  • 0
@raizo777 STAROŚĆ. Powiadam wam na starość ludziom odwala. Młodzi nie v wspierajcie rządów staruchów. Nigdy. I pisze to jako staruch, żeby nie było. Nie mam szacunku do starszych ludzi. straciłem go jak sam się zestarzałem i zobaczyłem co czas robi z głowami ludzi wokół mnie.
  • Odpowiedz
@Marek_Licyniusz_Krassus: @fanatykwedkarstwa2 @PowiatowyBanan @GodEmperorWasRight @Gaboleusz Zaprosił prof. mając nadzieję, że to osoba kompetentna. Na pewno popełnił duży błąd nie przygotowując się do rozmowy i tam było dużo głupot. Śmieszy mnie jednak to, że media, które go za to krytykują na co dzień promują 10X gorszych szurów i oszustów, wyśmiewają naukę i jakoś nie mają z tym problemu.
djtartini1 - @MarekLicyniuszKrassus: @fanatykwedkarstwa2 @PowiatowyBanan @GodEmperorW...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
Na pewno popełnił duży błąd nie przygotowując się do rozmowy i tam było dużo głupot.

@djtartini1: zgadzam się z Twoim postem. A co do tego fragmentu - za to mu kurczę płacą. Tak jak aktorowi płacą za to, by X czasu nie pracował, tylko szykował się do roli. Łaski bez, w kołchozie jest dużo miejsca dla resortowych dzieci.
  • Odpowiedz
dawanie głosu szurom to nie jest zadanie dziennikarza

@fanatykwedkarstwa2: dziennikarz nie jest od oceniania kto jest szurem a kto nie. Od tego są publicyści.
To blokowanie głosu tylko promuje tych ludzi, ale wy nigdy tego nie zrozumiecie bo jesteście zbyt tępi. Cała aktualna popularność szurskiej prawicy wynika tylko i wyłącznie z tego że media zaczęły ich blokować.
  • Odpowiedz
To, że zaprosił szura to nie jest aż tak złe. Złe jest to, że on zaprosił, dał się wypowiedzieć i nawet nic nie próbował prostować, tylko jeszcze ciągnął ja za język, żeby więcej głupot opowiadała.

@Marek_Licyniusz_Krassus: zaprosił profesora a dziennikarz nie ma kompetencji żeby decydować który profesor mówi prawdę a który nie.
  • Odpowiedz