Aktywne Wpisy

Ana77 +39
Boże, nienawidzę siebie. Nienawidzę, że zmarnowałam młodość i nigdy niczego nie doświadczyłam.
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w

Moseva +25
Musiałam usunąć wpis, żeby nikt na darmo nie zaplusowal, bo już się miejsca skończyły (╯︵╰,)
Pozdrawiam ziomeczków @LudzieToDebile @dywergent @Zmorka @whos_your_daddy_snakegirl @leonid_bialkow @Aramil @LuznaPusi @wypok_wypok @jacagks1962 @pyzdek @almete @ChillExecutiveOfficer @187Fan @zazdrosny @Scybulko @Afrobiker @wfyokyga @Miteora @Itslilianka @meister_chlepka @GdzieJestInternet @Smarek37 @wonsz337 @Kaacezet @adrian360060 @
Pozdrawiam ziomeczków @LudzieToDebile @dywergent @Zmorka @whos_your_daddy_snakegirl @leonid_bialkow @Aramil @LuznaPusi @wypok_wypok @jacagks1962 @pyzdek @almete @ChillExecutiveOfficer @187Fan @zazdrosny @Scybulko @Afrobiker @wfyokyga @Miteora @Itslilianka @meister_chlepka @GdzieJestInternet @Smarek37 @wonsz337 @Kaacezet @adrian360060 @
źródło: IMG_7625
Pobierz

![Szpitale przekładają zabiegi, bo NFZ nie płaci [edycja 2025]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e651cdd2df8622992dce7e129dc702ca591ed675fa66f972e7584cc252a01bef,q80.jpg)

#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
Pobierzwiemy co romanowski robi - algorytmy uwielbiają kontrowersyjne treści i dostanie romanowski kliki
wolność słowa to nie obowiązek dawania platformy oraz brak konsekwencji za słowa, za szuryzm powinien być ostracyzm etc, nie wierzysz to
"Kłamstwo powtarzane tysiac razy zaczyna uchodzić za prawdę" Parafrazując Gebelsa.
Powtórzcie jeszcze tysiac razy "ale konsensus naukowy", nie odpowiadajacie na żadne zarzuty ktore Pani profesr stawia. Na pewno tak się robi dobra naukę a nie propagande... A nie, to przeciez
@raizo777: Kolejny, co dziennikarza ze statywem na mikrofon pomylił
@fanatykwedkarstwa2: to dlaczego ministra Zielińska bryluje w TVN i Onecie?
A dlaczego szuria w postaci ministry Nowackiej - z pod znaku "uciśnione dzieci zadaniem domowym" xD - robi w TVP?
Kim ty jesteś PAJACU by decydować kto ma głos a kto go
1. Jakiś naukowiec przedstawia swój odkrycie poparte dowodami w postaci badań
2. Reszta naukowców zajmujących się tą dziedziną sprawdza to i próbuje powtórzyć lub obalić
Punkt 2 powtażany jest wielokrotnie aż dochodzimy do momentu w którym wszyscy zgadzają się i uznają ze na ten moment to wiedza którą posiadamy. - mamy konsensus naukowy
@Lketoglutaran: skoro jest tak dobrze, to dlaczego każdy jeden wszechwiedzący, nieomylny i oświecony szur nigdy się nie wypowiada na tematy zdrowotne bez formułki "to nie jest porada medyczna"?
Bo wie, że pierd*li głupoty i szkodzi ludziom - i tylko ta formułka chroni go od więzienia ¯\(ツ)/¯
I o dziwo wszyscy "doktorzy" od szurii nigdy nie
Konsensus naukowców oznacza ze większość naukowców zgadza się na określony temat bo przeprowadzili badania na ten temat.
P---------e o big farmach probujacych zarabiac na ludziach a jednocześnie wierzycie ludziom ktorzy sprzedaja lub zarabiaja na szurskich produktach z
@raizo777: niestety to jest wypisz wymaluj zaprzeczenie dobremu dziennikarstwu.
Dobry dziennikarz by tam rozjechał takiego szura argumentami, w tym naukowymi, cytatami, źrodłami.
Tak że nie pierwszy raz Ryman wielce nieprzygotowany merytorycznie. No nie da się
@MamCieNaHita: Tuska parę razy pociągnął za język
@Kriter: Kto komu zamyka ryja? Nikt nikogo do więzienia nie wsadza za wyrażanie opinii, nawet tej rodem z Choroszczy. Nie wciskaj tu farmazonów.
Ludzie oburzyli się, że Rymanowski promuje bzdury, ale czy to oznacza, że nie może tego robić? Jego odklejki, jego sprawa.
@fanatykwedkarstwa2: profesor na polskiej uczelni szurem, aha, lepiej dać Adasiowi spod budki, to prawdziwy autorytet o ile poglądy ma poprawne. To wtedy nawet Jakub Wiech się nada i zrobi karierę w telewizji mimo, że pierniczy kocopoły i nikt jakoś się do niego nie dowala.
@SirPeacefull: wysoki lot
@TurboDynamo: dziennikarz jest od weryfikowania dostarczanych mu wiadomosci i raportowanie najblizszej prawdzie wersji. Nie wiem kiedy to sie zmienilo ale przykre to
@emjot86: Chodzi o tą starszą babkę, która twierdzi, że szczepienia powodują autyzm, 30 lat temu nie było choroby Leśniowskiego–Crohna, oraz że Francja w 2015 roku wycofała aspartam. A to tylko kilka najłatwiejszych do zweryfikowania bzdur wyłowionych z morza kłamstw głoszonych przez Cichosz.