Wpis z mikrobloga

#silownia
Oficjalnie wycisnąłem więcej niż ważę (95, ale był zapas jeszcze na 1/2 kilo), pierwszy raz w życiu. Jeszcze trochę brakuje do 100 kg, ale jeszcze z miesiąc, może dwa i będę mógł się nazywać mężczyzną
TypicznyMaciek - #silownia 
Oficjalnie wycisnąłem więcej niż ważę (95, ale był zapas ...

źródło: image

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TypicznyMaciek: nie chcę Cię sprowadzać na ziemię ale 1x masę ciała na klate to dla mężczyzny totalnie nietrenującego wyznacznik zwykłego zdrowia a nie wyczyn- cóż, od czegoś trzeba zacząć, powodzenia!
  • Odpowiedz
@Dadas77: @jadalny_kasztan
To się kiedyś popularne nazywało brosince. Ktos gdzieś kiedyś tak powiedział na siłowni i się przyjęło.

@maciejj
Wyciskanie i podnoszenie to sa inne ruchy. Podnosi się np w ciągu, na klatę się wyciska - czyli to o czym op pisze.
Jednym ruchem przyciągasz, drugim odpychasz.
  • Odpowiedz
@TypicznyMaciek: Ech, to byli czasy, jak po dwa worki cementu (nie te po 20kg dla p-----i, tylko normalne po 50kg) nosiło na raz, na czwarte piętro, teraz to pisdy w rurkach, a nie normalne chłopy.
  • Odpowiedz
@jadalny_kasztan: kalistanika, potrzebujesz tylko drążka po podciągania a resztę osiągniesz bez urządzeń.
Ja tak ćwiczę i efekt jest całkiem OK. Tylko że oprócz ćwiczeń potrzebujesz też zdrowej diety.
  • Odpowiedz