Aktywne Wpisy

splinter96 +144
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Basti91 +7
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

#nostalgia #wykop30plus #gazety
źródło: temp_file5015208853377837864
Pobierz@Emble: to chyba ci naprawdę niezaradni albo mający kiosk na totalnym zadupiu. Normą była karteczka "wyszłam do biura" i zaprzyjaźnione cokolwiek w pobliżu. Jak zresztą wyobrażasz sobie sranie do wiadra w kiosku?
Ps: miałem dziadka kioskarza, wiem co mówię ;)
źródło: rbjk
Pobierzw sumie to Żabka to takie kioski wynalezione na nowo (z dodatkiem wyzysku franczyznobiorców)
@kasiknocheinmal: i najważniejsze - twój weekend
Co jest zajebistego w kiosku? Klitka 2 m kwadratowe, w lecie ukrop, w zimie zimno, bez kibla. Kupując stoisz na ulicy schylając się do małego okienka wielkości kartki A4. Zarówno praca w tym jak i zakupy to katorga.
@Promilus: Z naukowych są jeszcze Świat Nauki i Wiedza i Życie. Nadal prenumeruje i polecam, brać od razu oba, wtedy kosztuje dużo taniej niż w kiosku, no i nie trzeba jeździć rowerem, tylko listonosz do skrzynki przyniesie( ͡° ͜ʖ ͡°)