Aktywne Wpisy

Medokin99 +526
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz
pablonzo +202
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#nostalgia #wykop30plus #gazety
źródło: temp_file5015208853377837864
Pobierzźródło: 641dadaa580e6_o_xlarge
PobierzMiałem 9 lat, jak spędzałem wakacje u cioci w Grajewie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Rok 2000. Jej przyjaciółka prowadziła kiosk, a ja spędzałem w tym kiosku sporo czasu, bo po prostu chciałem. Bo właśnie miałem poczucie, że tam jest cały wielki świat na wyciągnięcie ręki.
Pożyczałem gazety, komiksy, co tylko chciałem, a potem odnosiłem w nienaruszonym stanie. I pamiętam
@Majku_: dokładnie ten sam rok 2000, tatełe kupił mi to samo wydanie sknerusa jak byliśmy na wakacjach. Pamiętam jak się czytało pod namiotem ehh..
A potem pismo zeszło na psy, recenzje słabiutko, w zasadzie trzymało mnie że dawali ciekawą publicystykę. I tak jak kiedyś zaczynałem od recek i płytki tak później od tyłu pisma publicystyka i sprzęt. Jak już publicystyka zaczęła się robić kiepska, pełniaczki na płycie coraz gorsze (chociaż i tak już od dłuższego czasu nie kupowałem dla płyty) i ogólnie kiepawo to wyglądało to przestałem kupować.
Kioski to był świat. Potrafiłem specjalnie chodzić na spacer do kiosku żeby pooglądać gazety i inne pierdoły przez szybę xD