Aktywne Wpisy

Polasz +348
Dzień dobry :)
źródło: temp_file4675324448878078082
Pobierz
America +151
Anka po co mu te majteczki? Niech już całkiem wystawi fajfusa i będą lepsze zasięgi.
#p0lka #lewandowska
#p0lka #lewandowska
źródło: IMG_1681
Pobierz

#studia #studbaza #pracbaza #kiciochpyta
@chcialbymbycnormalny: studia dzienne dlatego sa do d--y. Studioawlem w lodzi na kierunku ekonometrii i tam zajecia 8-20, + wpizde projektow, zadan ze sie szlo z-----c. A na zaocznych jest wiekszy luz i peirwsze doswiadczenie z praca.
W przypadku tych pierwszych. praca to nie jest żaden problem - jak się możesz domyślić.
@nairoht:
@nairoht: wyobraź sobie mieć oboje rodziców którzy pracują przez powiedzmy 30 lat i przez cały ten czas nie byli w stanie odłożyć tak małej kwoty aby dać ci na skromny wynajem pokoju 800-900 zł w wojewódzkim no może nie licząc warszawki, albo nawet akademik
jak ktoś robił pełen etat (albo i nawet 3/4) i studiował dziennie to jeden z tych scenariuszy:
1. Łatwe studia - prace idzie ogarnąć, bo przecież studia nie przeszkadzają, za wiele na nich się nie narobisz i nie naprzejmujesz
2. Ciężkie studia - lecenie w uja na uczelni, ogarnianie wszystkiego na pół gwizdka, bez notatek znajomych z roku byś wyleciał po miesiącu takiego trybu, chodzenie na poprawki, oddawanie w
@dzony77: a to ciekawe, bo na dość wymagającym kierunku politechnicznym, na pierwszym stopniu pracowało na pełny etat może 10%, z czego żaden z nich nie skończył tych studiów. Wychodzi na to, że same banany u mnie były ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nairoht: ale co to ma wspólnego z pytaniem
Mogłem zamiast tego spokojnie pracować na pół etatu, ale warunki ekonomiczne mnie do tego nie zmusiły.