Aktywne Wpisy

Polasz +278
Dzień dobry :)
źródło: temp_file4675324448878078082
Pobierz
America +113
Anka po co mu te majteczki? Niech już całkiem wystawi fajfusa i będą lepsze zasięgi.
#p0lka #lewandowska
#p0lka #lewandowska
źródło: IMG_1681
Pobierz

#studia #studbaza #pracbaza #kiciochpyta
Bo tylko na uczelni mogą poczuć się od kogoś lepsi, a do tego wiedzą, że student wszystko zniesie byle zdać xd
Dało radę. Oczywiście nie w każdy weekend.
@chcialbymbycnormalny: Nie będę generalizował ale tak. N---------m notatki na studiach jak maszyna, sporo ludzi brało ode mnie notatki. Po jakimś czasie wrzucałem je na zbiorczego melia by nie pieprzyć się z pożyczaniem, podobnie jakieś skany książek, opracowania, ściągi - skompresowana wiedza ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak wygląda
To co piszesz się nie składa w całość. Za jednym razem piszesz ile to zajmowało ci czasu a za drugim że miałeś stypendia, wyróżnienia itp.
Wystarczy zrezygnować ze stypendiów i wyróżnień i nagle się okazuje że studia nie muszą zjadać tyle czasu co myślisz.
Celowanie w zdobywanie na studiach piątek to jakaś nieprzepracowana trauma z dzieciństwa. Dosłownie nikogo nie
po skończeniu kierunku pod względem przydatności skończysz sporo niżej niż jakiś kolega, który się nie przykładał, ale w tym samym czasie pracował. Taki ktoś sobie potrafi w pracy rozłożyć czas, współpracować
ale nie, że musiałem tylko nie chciałem mieszkać z rodzicami
Czy dało się to pogodzić? a no dało. Czy gdybym nie pracował to bardziej bym się przyłożył do
Na dziennych sporo osób musi pracować aby mieć na akademik i żarcie.
Jeśli studiujesz to co lubisz i czym się interesujesz, to jest łatwo.