Aktywne Wpisy

MonazoPL +153
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1060
Pobierz
wqeqwfsafasdfasd +87
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#studia #studbaza #pracbaza #kiciochpyta
I co teraz?
@chcialbymbycnormalny: @nairoht: studiowałeś może na politechnice dziennych? Ja studiowałem, była taka masa nauki, czasochłonnych projektów że po prostu niemożliwością było jednocześnie studiowanie w trybie dziennym i praca. Tak samo znajomi po kierunkach takich jak elektrotechnika, elektryczny, biotechnologia czy na uniwerku
Tak w skrócie Twój wpis ;)
@krulkartonu: sorry ale podyplomówki to inna para kaloszy niż studia dzienne I stopnia na ciężkim kierunku gdzie oprócz mnóstwa pamięciówki, nauki matmy, wydymy, mechaniki i innych, masz jeszcze czasochłonne projekty, a na pierwszych dwóch latach odpada 40-50% ludzi. Sam skończyłem dziennie
@chcialbymbycnormalny: też tak miałam i pracowałam. widocznie nie umiesz gospodarować czasem ¯\(ツ)/¯
W jakim mieście 100k masz inżynierskie albo lek? Nie wymieniaj czarnkowych potworków bo to nie studia
Moglibyście napisać jak wyglądał wasz dzień? O której szliście na uczelnię, do której tam siedzieliście, o której do pracy itd. Jestem tego naprawdę ciekawy.
@makaronzjajkiem: Przecież Ty typie jesteś Mateuszkiem programistą, który do branży wchodził w okresie bańki, nie wypowiadaj się na temat normalnego życia, bo jak