Aktywne Wpisy

kluha666 +385
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +8
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

@kuba4374: bolca.
@kuba4374: W 2025 to nic nadzwyczajnego tylko bare minimum do bycia przeciętnym facetem. Tinder dobrze działa dla facetów z samej topki, a to co ty wymieniłeś Cię w niej nie plasuje.
Może w kręgu Waszych znajomych tak jest, chociaż szczerze wątpię, ale zapewniam, że to nie jest przeciętność w dzisiejszych czasach.
@kuba4374: obaj*
@kuba4374: Jak widać twoja ponadprzeciętność to i tak za mało skoro nie masz sukcesów na tinderze. To nie jest atak tylko stwierdzenie faktu bo gdyby Ci tego szło to tego wpisu by nie było. Pomijam też to, że część z tych cech na tinderze jest prawie niewidoczna bo skąd dziewczyna