Wpis z mikrobloga

#tinder Wróciłem na Tindera po przerwie i totalnie nie rozumiem czego laski tam szukają, ktoś jest mi w stanie może z bardziej doświadczonych wytłumaczyć? 25 lvl, mam dobrą i w miarę prestiżową pracę, własnościowe mieszkanie w dużym mieście, uprawiam sport więc sylwetka spoko, aparycja też raczej okej - dałbym sobie okolice 7/10 (mogę podesłać foto na priv, może ktoś mnie wyprowadzi z błędu). Potrafię się wysłowić, ale co z tego skoro zazwyczaj rozmowa kończy się po kilku wiadomościach. Tak po prostu teraz wygląda rynek matrymonialny czy o co tu chodzi? #tinder
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

mam dobrą i w miarę prestiżową pracę, własnościowe mieszkanie w dużym mieście, uprawiam sport więc sylwetka spoko, aparycja też raczej okej - dałbym sobie okolice 7/10

@kuba4374: W 2025 to nic nadzwyczajnego tylko bare minimum do bycia przeciętnym facetem. Tinder dobrze działa dla facetów z samej topki, a to co ty wymieniłeś Cię w niej nie plasuje.
  • Odpowiedz
  • 6
@CloudSpanner @git_commit Zarobki powyżej średniej krajowej, atrakcyjny wygląd biorąc pod uwagę całokształt i własnościowe mieszkanie bez kredytu to nowa przeciętność? Chyba oboje się z choinki urwaliście 😂
Może w kręgu Waszych znajomych tak jest, chociaż szczerze wątpię, ale zapewniam, że to nie jest przeciętność w dzisiejszych czasach.
  • Odpowiedz
Może w kręgu Waszych znajomych tak jest, chociaż szczerze wątpię, ale zapewniam, że to nie jest przeciętność w dzisiejszych czasach.

@kuba4374: Jak widać twoja ponadprzeciętność to i tak za mało skoro nie masz sukcesów na tinderze. To nie jest atak tylko stwierdzenie faktu bo gdyby Ci tego szło to tego wpisu by nie było. Pomijam też to, że część z tych cech na tinderze jest prawie niewidoczna bo skąd dziewczyna
  • Odpowiedz