Wpis z mikrobloga

#tinder Wróciłem na Tindera po przerwie i totalnie nie rozumiem czego laski tam szukają, ktoś jest mi w stanie może z bardziej doświadczonych wytłumaczyć? 25 lvl, mam dobrą i w miarę prestiżową pracę, własnościowe mieszkanie w dużym mieście, uprawiam sport więc sylwetka spoko, aparycja też raczej okej - dałbym sobie okolice 7/10 (mogę podesłać foto na priv, może ktoś mnie wyprowadzi z błędu). Potrafię się wysłowić, ale co z tego skoro zazwyczaj rozmowa kończy się po kilku wiadomościach. Tak po prostu teraz wygląda rynek matrymonialny czy o co tu chodzi? #tinder
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kuba4374:

A skąd mają wiedzieć, że jesteś oski-lite. Wpisu w księdze wieczystej nie widać, nikogo praca nie interesuje bo na tinderze sami CEO. Jedyne co widać to Twoje 7/10 i tu bym zaczął śledztwo.

Zresztą mam dosyć tego typu postów- pokażcie swój profil jak chcecie uczciwy feedback.
  • Odpowiedz
@syn_mlynarza: Mam 4 bliskich ziomków w wieku 26-27 lat - każdy w związku od 5-10 lat i tylko 1 dopiero na BK2 załapał się na kredo 2 lata temu, reszta dalej mieszka na wynajmie/ze starymi. Ja tak samo 26 lat mam, i mimo że mam kase na wkład własny i czekam na wyregulowanie się rynku mieszkaniowego w międzyczasie to nigdy nie przeszkadzało to moim przeszłym laskom, że mieszkam z rodzicami.
  • Odpowiedz
@kuba4374: Za mało osiagnalee ja mam 186 wzrostu ponad 150mln na rok przychpdu z swojej społki. Mam sportowa panamere gts 2025 audi rs3 limo2025 atletyczna sylwetke jak laska widzi mojego k to na sam widok robi sie mokra Do tego potrafie nawinac makaron na uszy lasce tak ze traci klntrole..
  • Odpowiedz
@kuba4374: wyobraź sobie że wchodzisz na ulicę w USA gdzie siedzą, stoją, leżą, wyginają się miłośnicy fentanylu, a ty im proponujesz napić się kawy...

Tym właśnie jest obecnie Tinder
  • Odpowiedz