Wpis z mikrobloga

2 dni temu zerwała ze mną dziewczyna, wczoraj bylem w głębokiej depresji, przez cały dzień zjadłem dosłownie jednego kotleta mielonego i jednego ziemniaka. Dzisiaj rano widzę że dodała relacje na instagramie i o 1 w nocy zwiedzała stare miasto i była na potężnym burgerze z koleżanką.

A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.

Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który oddał jej całe swoje serce.

#depresja #zalesie #rozstanie #zwiazki #milosc
  • 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ona juz zerwała z toba wczesniej, tylko dopiero 2 dni temu o tym oznajmiła, trzymaj sie bo w kwietniu to samo przechodziłem pozdro

@curiousboi: oj tak, najlepsze jest to, że one to ciągnąć potrafią, najlepiej na tyle żeby być pewne tego drugiego.
Pamiętam na początku liceum jak na piechotę się wybrałem do dziewczyny. Tylko po to żeby się dowiedzieć, ze ze mną zrywa. 5-6km w słońcu(łacznie w dwie strony) jprdl.
Miałem słabszy okres
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany a i mnie w kwietniu dziewczyna z dnia na dzień zostawiła. Wiadomo, że decyzje podjęła wcześniej. To już miała być ta, z którą będę do starości :) pierwsza relacje z jakimś typem wrzuciła 2 miesiące później. Nie mam pojęcia, kiedy go poznała. Dowodów na zdradę nie mam żadnych. Ale nie dziwię się, bo to norma że jak ktoś kogoś zostawia to już dużo wcześniej przestał kochać, więc to norma że
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany xD nowy w życiu? Baby, ta bardziej empatyczna i uczuciowa płeć - KOCHAJĄ BARDZIEJ xD, ale rozkochują się równiez szybciej. Dwa dni i będzie pierdziała na innym kiju. Kiedy Ty będziesz dopiero zaczynał tęsknić :) Brutalne, ale prawdziwe. Im szybciej zapomnisz, tym lepiej dla Ciebie.
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: blokowanie na socjalach, ucinanie wszelkiego kontaktu wirtualnego i unikanie face to face to podstawa, ale to jak szybko zaczniesz "zyc" i robić inne rzeczy to kwestia indywidualna, czasem warto kilka dni poleżeć, pospać, nawet popłakać, zwłaszcza jak czujesz sie jak rozjechany przez czołg.
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany:

Nibt tak bardzo mnie kochała...

Powiedzmy to tak - ona była przygotowana na rozstanie i miała dużo więcej czasu oswoić się z tym faktem.
Nie dziwne, że znajduje się w zupełnie innym stanie emocjonalnie.
Nie mniej - trzymaj się mireczku w tej trudnej chwili <3
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany daj sobie czas. Znajdź sobie jakieś zajęcie, odkurz hobby, nawet zmuszaj się do robienia rzeczy.
Ona nie była twoja, to była twoja kolej
A w byciu samemu nie ma nic złego, uwierz mi - byłem, widziałem i jak tak patrzę na to wszystko, to pójdę tam jeszcze raz jak tylko zechcę
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: o człowieku... początkiem marca zerwała ze mną dziewczyna - strasznie ją kochałem, ona się świetnie bawiła :) wziąłem się za siebie bo k---a nie będę siedział i chlał, j---ć to... poszedłem mocno w siłownie, redukcja, zmieniłem swoją sylwetkę, w kwietniu poleciałem do turcji na przeszczep włosów, do maja schudłem 16 kg, zrobiłem formę życia, zrobiłem nowe tatuaże, straciłem prawko - zrobiłem nowe xD teraz żyję w swoim prime, mam
  • Odpowiedz