Aktywne Wpisy

MonazoPL +121
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
yahoomlody +325
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który oddał jej całe swoje serce.
#depresja #zalesie #rozstanie #zwiazki #milosc
@curiousboi: oj tak, najlepsze jest to, że one to ciągnąć potrafią, najlepiej na tyle żeby być pewne tego drugiego.
Pamiętam na początku liceum jak na piechotę się wybrałem do dziewczyny. Tylko po to żeby się dowiedzieć, ze ze mną zrywa. 5-6km w słońcu(łacznie w dwie strony) jprdl.
Miałem słabszy okres
Im szybciej zaczniesz żyć po rozstaniu tym lepiej dla ciebie.
I b--ń cię panie Boże żebyś do niej pisał, przeglądał insta, fb itd.
@serek_heterogenizowany miej w------e a będzie Ci dane, do dzisiaj działa a żaden ze mnie Alvaro
Powiedzmy to tak - ona była przygotowana na rozstanie i miała dużo więcej czasu oswoić się z tym faktem.
Nie dziwne, że znajduje się w zupełnie innym stanie emocjonalnie.
Nie mniej - trzymaj się mireczku w tej trudnej chwili <3
Ona nie była twoja, to była twoja kolej
A w byciu samemu nie ma nic złego, uwierz mi - byłem, widziałem i jak tak patrzę na to wszystko, to pójdę tam jeszcze raz jak tylko zechcę
@Marysiabaton: Koledze pewnie było przykro, że zjadłaś tylko jedną frytkę i to nie była jego frytka. Biedactwo.
@serek_heterogenizowany: jakby cię kochała, to by cię nie zostawiła, ona nigdy cię nie kochała.
Niepojęte jak można tak zrobić drugiemu człowiekowi