Wpis z mikrobloga

2 dni temu zerwała ze mną dziewczyna, wczoraj bylem w głębokiej depresji, przez cały dzień zjadłem dosłownie jednego kotleta mielonego i jednego ziemniaka. Dzisiaj rano widzę że dodała relacje na instagramie i o 1 w nocy zwiedzała stare miasto i była na potężnym burgerze z koleżanką.

A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.

Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który oddał jej całe swoje serce.

#depresja #zalesie #rozstanie #zwiazki #milosc
  • 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@curiousboi: wiem, ona przestała mnie kochać już 2 miesiące temu i od wtedy prawdopodobnie jej uczucia słabły aż do momentu kulminacyjnego. Chociaż nawet w dzień przed jej wyjazdem na wakacje tj. tydzień temu wyglądała wręcz na bardzo zakochaną.

Ile zajął ci proces psychicznego zdrowienia? Ja autentycznie nie moge myśleć o niczym innym i mój mózg mówi mi że straciłem ideał i już nigdy nikogo takiego nie spotkam bo byla jedyna
serek_heterogenizowany - @curiousboi: wiem, ona przestała mnie kochać już 2 miesiące ...

źródło: 1000033506

Pobierz
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany szanuj się i nie pisz do niej. Ja po rozstaniu z moją wielką miłością byłem pół roku w wielkim dole, potem jeszcze prawie dwa lata nie wychodziłem z domu. Było bardzo ciężko, ale postanowiłem sobie, że nie dam żadnej więcej kobiecie, możliwości przeczołgania mnie emocjonalnie i jeśli pielęgnujesz taką deklarację w sobie, to przy późniejszych związkach jest dużo łatwiej.
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: po co w ogóle do niej piszesz takie rzeczy, laska już się wypisała z tego związku i pewnie niedługo zacznie korzystać z wolności (o ile już nie zaczęła xD) a Ty będziesz jej pisał ckliwe wiadomości. Ten pociąg już odjechał, a jeśli sytuacja miałaby się jakimś cudem odwrócić to wyłącznie wtedy jak o niej zapomnisz i pójdziesz w swoją stronę
  • Odpowiedz
@dawid-hopek: chciałbym coś innego porobić ale przez brak sił, ciągłe nudności ze stresu i brak jakiejkolwiek motywacji do życia jest mi cholernie ciężko

@Zlo_Bobrem_Zwyciezaj: Ale jak sobie to postanowić? Jeżeli pokocham inną osobę to staram się kochać ją na 100% a nie być zdystansowany. W moim przypadku to chyba niemożliwe i za każdym razem będę coś takiego przeżywał.

@AdrianSemenic: Mi już wszystko jedno, resztki logiki w
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: Musisz serio czymś się zająć i pogodzić się z faktem że to koniec. Przestań ją też obserwować na social mediach i nakręcać się jak ona znosi wasze rozstanie. Nie nie jest to łatwe ale to najlepsze wyjście bo twoje dołowanie magicznie nie sprawi że ona wróci do ciebie.

Etap ''zdrowienia'' musisz zacząć od uświadomienia sobie że to koniec, po prostu koniec(przestań przeglądać jej social media) i tak po tygodniu
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany rozumiem twoje uczucia, ale co do strefy emocjonalnej - pod żadnym pozorem nie próbuj jej jakoś przekonać do tego, żeby się z tobą z powrotem zeszła. nie zrobi tego, a nawet jeśli, to to już nie będzie to samo i będziesz tylko zastanawiał się, czy ona znowu nie chce zerwać.
jeżeli jesteś wiernym, uczuciowym i ciepłym (hehe) facetem, to na pewno znajdzie się ktoś, kto będzie chciał spędzić z tobą
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: Gościu, otrząśnij się, wyłącz kompa na 24h, idź połaź po parku, lesie, cokolwiek, zmuś się do robienia rzeczy nawet jak nie masz motywacji. Wszystko będzie lepsze niż rozdrapywanie tego i gadanie, szczególnie na wykopie. Im mniej aktywnie o tym rozmyślasz i mówisz tym lepiej, w głowie samo się ułoży, nabierz dystansu, zrób sobie odwyk od tej osoby.
andrzej-abecedowski - @serek_heterogenizowany: Gościu, otrząśnij się, wyłącz kompa na...
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: 2 dni to praktycznie nic jeszcze xd to będzie p---a przez dłuższy czas, ale przejdzie ostatecznie
mnie dziewczyna zostawiła po 3 latach przez telefon xD jednego dnia wszystko fajnie, żadnych kłótni i super uśmiechy miłostki itd., a 15h później dostaje telefon, że to w sumie koniec i bloki wszędzie
  • Odpowiedz
  • 4
@serek_heterogenizowany od siebie dodam ze u mnie proces oswajania sie z nową rzeczywistością ( związek trwał 14lat) zajął dobry rok. Pierwsze parę miesięcy to była katorga.

@andrzej-abecedowski dobrze Ci mowi, staraj sie zajmować sobie jak najwięcej czasu robiąc cokolwiek innego niż rozmyślanie o tym, choć wiem ze sie całkowicie nie da. Przerobione i sprawdzone.
  • Odpowiedz