Aktywne Wpisy

yourgrandma +134
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
Bipolar- +7
P------e to. Odchodzę z wykopu. Mam dość. Nie wytrzymuje już tej zasranej nagonki na lekarzy. Codziennie setki kłamstw, manipulacji, obelg, gróźb wobec lekarzy i nikt z tym nic nie robi. A naprodukujcie sobie tych lekarzy nawet 2 miliony. Niech pracują za bochenek chleba. Wtedy nadal będziecie narzekać i twierdzić, że zarabiają za dużo i trzeba uwolnić zawód i potrzebujemy 4 milionów lekarzy, którzy będą pracować za pół bochenka chleba, a politycy to

A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który oddał jej całe swoje serce.
#depresja #zalesie #rozstanie #zwiazki #milosc
ona juz zerwała z toba wczesniej, tylko dopiero 2 dni temu o tym oznajmiła, trzymaj sie bo w kwietniu to samo przechodziłem pozdro
Ile zajął ci proces psychicznego zdrowienia? Ja autentycznie nie moge myśleć o niczym innym i mój mózg mówi mi że straciłem ideał i już nigdy nikogo takiego nie spotkam bo byla jedyna
źródło: 1000033506
Pobierz@Zlo_Bobrem_Zwyciezaj: Ale jak sobie to postanowić? Jeżeli pokocham inną osobę to staram się kochać ją na 100% a nie być zdystansowany. W moim przypadku to chyba niemożliwe i za każdym razem będę coś takiego przeżywał.
@AdrianSemenic: Mi już wszystko jedno, resztki logiki w
Etap ''zdrowienia'' musisz zacząć od uświadomienia sobie że to koniec, po prostu koniec(przestań przeglądać jej social media) i tak po tygodniu
jeżeli jesteś wiernym, uczuciowym i ciepłym (hehe) facetem, to na pewno znajdzie się ktoś, kto będzie chciał spędzić z tobą
@serek_heterogenizowany: Nawet nie chcesz myśleć co jej przechodziło przez gardło następnej nocy jak spała u tego "tylko kolegi"
mnie dziewczyna zostawiła po 3 latach przez telefon xD jednego dnia wszystko fajnie, żadnych kłótni i super uśmiechy miłostki itd., a 15h później dostaje telefon, że to w sumie koniec i bloki wszędzie
@andrzej-abecedowski dobrze Ci mowi, staraj sie zajmować sobie jak najwięcej czasu robiąc cokolwiek innego niż rozmyślanie o tym, choć wiem ze sie całkowicie nie da. Przerobione i sprawdzone.