Wpis z mikrobloga

2 dni temu zerwała ze mną dziewczyna, wczoraj bylem w głębokiej depresji, przez cały dzień zjadłem dosłownie jednego kotleta mielonego i jednego ziemniaka. Dzisiaj rano widzę że dodała relacje na instagramie i o 1 w nocy zwiedzała stare miasto i była na potężnym burgerze z koleżanką.

A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.

Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który oddał jej całe swoje serce.

#depresja #zalesie #rozstanie #zwiazki #milosc
  • 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aniallica: No bo żałobę trzeba przejść, a skoro jest to droga, to był to ideał diety na droge wg zaleceń Musashi Miyamoto :) Ja to żeby nie stracić humoru to wymyślałem temu czemuś do żarcia ksywy: kleks z matrixa, vita paste lorda wiadro (gotta cope fast) soylent etc etc ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: żurek jak zupa? do wszystkich zabielanych mlekiem albo śmietaną da radę wkręcić izolat ale nie mozna zagotowac bo sie zwarzy i będą grudki. Od biedy jak sie uprzesz to możesz tydzień jeść "pomidorówke proteinową" ale to myśle wymaga bycia na spektrum albo naprawde woli zycia zeby dzien w dzien przelykac na sile zarcie bo masz ustawiony budzik, a nie masz sil gotowac. Shake, jakies owoce zeby utrzymac baseline plus,
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: opie, zacznij traktować baby jak zwierzęta z instynktem. Poczuła zew wolności, może jakiegoś bolca albo hajs. Różowe nie mają uczuć. Mnie wielokrotnie kobiety traktowały jak śmiecia, a też robiłem sobie nadzieję - niepotrzebnie. Jak mają duży interes, to wystawiają dópsko i są nawet gotowe być do dyspozycji jednego huopa, a jak mały interes to manipulują biednymi huopami
  • Odpowiedz
Takie rzeczy mi wysyłała 5 dni przed zerwaniem :) Na prawdę chciałbym to zrozumieć, jeżeli od 2 miesięcy myślała o zerwaniu to dlaczego nie stawała się co raz bardziej chłodna i obojętna?

@serek_heterogenizowany: wiem, że nie chcesz tego słyszeć, ale to o niczym nie świadczy ;( To znaczy świadczy nieco o jej tchórzostwie, bo trochę mydliła ci oczy dopóki nie była gotowa na ostateczny cios. Ludzie niestety to robią, noszą
  • Odpowiedz
Ja już tyle tego przepracowałem przez lata, że jak ostatnio miałem taką sytuację, to skwitowałem takiego SMS-a krótkim "ok" i ta w szoku zaczęła wypisywać, ale jak to, tak po prostu ok? I efekt był taki, że jeszcze potem do mnie wypisywała XD

@Makavlani: też tak miałem, zerwała ze mną przez Messengera to jej nic nie odpisałem i zablokowałem w socialach. Później wydzwaniała do mnie ale nie odbierałem i pisała
  • Odpowiedz