Aktywne Wpisy
kaszaamanna +723
Po dziesięciu latach biernego przeglądania forum przyszedł niestety dzień w których chciałbym poprosić Was o dobre myśli i modlitwę. U mojej 30 letniej żony zdiagnozowano nowotwór z przerzutami - rokowania są kiepskie ale się nie poddam.
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..

gadatos +56
Jeśli chodzi o psy i temat na wykopie który ostatnio jest często poruszany.
Sezon rowerowy już się skończył, ale przez 5 miesięcy krótkiego i brzydkiego sezonu kolarskiego, przeżyłem jakieś 20 ataków psów, które próbowały mnie zrzucić z rowera.
Czysto hipotetycznie jeśli z--------m takiemu psu z buta uzbrojonego w SPD, który atakuje mnie na drodze publicznej, to czy coś mi za to grozi? Słyszałem o sytuacji że gość w obronie własnej został skazany na
Sezon rowerowy już się skończył, ale przez 5 miesięcy krótkiego i brzydkiego sezonu kolarskiego, przeżyłem jakieś 20 ataków psów, które próbowały mnie zrzucić z rowera.
Czysto hipotetycznie jeśli z--------m takiemu psu z buta uzbrojonego w SPD, który atakuje mnie na drodze publicznej, to czy coś mi za to grozi? Słyszałem o sytuacji że gość w obronie własnej został skazany na
źródło: images
Pobierz

A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który oddał jej całe swoje serce.
#depresja #zalesie #rozstanie #zwiazki #milosc
Jezu jak się cieszę z tego dziś, bo z perspektywy czasu wiem, że była nienormalna a dziś mam cudną żonę.
Ile macie lat?
źródło: temp_file9002091508512104779
Pobierz@troloking: @serek_heterogenizowany myślę że nie tylko do burgera ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@serek_heterogenizowany: wiem, że nie chcesz tego słyszeć, ale to o niczym nie świadczy ;( To znaczy świadczy nieco o jej tchórzostwie, bo trochę mydliła ci oczy dopóki nie była gotowa na ostateczny cios. Ludzie niestety to robią, noszą
Twoje stare życie już się skończyło
I to wcale nie było miłość u ciebie lec tylko przywiązanie.
@Makavlani: też tak miałem, zerwała ze mną przez Messengera to jej nic nie odpisałem i zablokowałem w socialach. Później wydzwaniała do mnie ale nie odbierałem i pisała