Aktywne Wpisy
tomasztomasz1234 +489
Zobaczcie jak na zamkniętych grupach lekarze organizują lobbing. Rzecznik Izby lek. Kosikowski sam nie do końca wie, co konkretnie ma być sparaliżowane jak zrobi się limit pensji lekarzy, więc prosi o "amunicję" xDD
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
źródło: rzecznik
Pobierz
MrBeast +221
źródło: G4rRjr2XIAAmwcF
Pobierz

A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który oddał jej całe swoje serce.
#depresja #zalesie #rozstanie #zwiazki #milosc
Dobry ten kotlecik był?
Takie rzeczy mi wysyłała 5 dni przed zerwaniem :) Na prawdę chciałbym to zrozumieć, jeżeli od 2 miesięcy myślała o zerwaniu to dlaczego nie stawała się co raz bardziej chłodna i obojętna?
źródło: 1000033548
Pobierz@adamczo: Niby miała wiecej czasu ale kilka dni przed rozstaniem wysyłała miłosne filmiki o tematyce związków. jezeli chciała zrobić żebym nic z tego nie rozumiał to jej sie udało
@serek_heterogenizowany: Twój wybór, ale to tak jakbyś rozdrapywał ranę i się dziwił że się nie chce zagoić
Nie da się pozbyć natrętnych myśli, im bardziej chcesz o czymś nie myśleć tym bardziej właśnie się pojawiają, ale jest na to sposób traktuj je jak przelatujące obok Ciebie chmury lub umieszczaj je na billboardach koło drogi
@clankershrink: w trakcie takiej "żałoby" też mi nic nie mogło przejść, tylko jakieś szejki właśnie na siłe piłam
@clankershrink: żurek i hydroksyzyna mi trochę pomogły