Wpis z mikrobloga

2 dni temu zerwała ze mną dziewczyna, wczoraj bylem w głębokiej depresji, przez cały dzień zjadłem dosłownie jednego kotleta mielonego i jednego ziemniaka. Dzisiaj rano widzę że dodała relacje na instagramie i o 1 w nocy zwiedzała stare miasto i była na potężnym burgerze z koleżanką.

A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.

Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który oddał jej całe swoje serce.

#depresja #zalesie #rozstanie #zwiazki #milosc
  • 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@elmomo: zablokować nie zablokuje narazie, archiwizowałem konwersację z nią. Blokada to zbyt radykalny krok jak na mnie.

@adamczo: Niby miała wiecej czasu ale kilka dni przed rozstaniem wysyłała miłosne filmiki o tematyce związków. jezeli chciała zrobić żebym nic z tego nie rozumiał to jej sie udało
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: Zrozum raz na zawsze że to koniec i nie ważne co wysyłała wcześniej, ludzie mają wolną wolę i nie zmienisz nikogo do uczuć ani decyzji, skończyło się, więc zapomnij i idź dalej. Twój były związek nie jest żadnym wyjątkiem, ludzie się rozstają i tak już jest.
  • Odpowiedz
zablokować nie zablokuje narazie, archiwizowałem konwersację z nią. Blokada to zbyt radykalny krok jak na mnie.

@serek_heterogenizowany: Twój wybór, ale to tak jakbyś rozdrapywał ranę i się dziwił że się nie chce zagoić

Nie da się pozbyć natrętnych myśli, im bardziej chcesz o czymś nie myśleć tym bardziej właśnie się pojawiają, ale jest na to sposób traktuj je jak przelatujące obok Ciebie chmury lub umieszczaj je na billboardach koło drogi
  • Odpowiedz
Jak nie mozesz jesc to na sile i tempo owsianke z izolatem bialka serwatkowego,m ozesz zblendowac to wiecej wejdzie i szybciej. Po takich akcjach to jakbys sie rodzil na nowo wiec kaszka z mlekiem nie powinna dziwic.

@clankershrink: w trakcie takiej "żałoby" też mi nic nie mogło przejść, tylko jakieś szejki właśnie na siłe piłam
  • Odpowiedz