Aktywne Wpisy

MonazoPL +121
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
yahoomlody +325
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który oddał jej całe swoje serce.
#depresja #zalesie #rozstanie #zwiazki #milosc
PS: jej zdjęcia z nocy to taki wyraz rozpaczy typu "patrz, skończyłam związek i nić nie czuje a tak na prawdę to jej też jest w jakiś sposób ciężko" ;)
@serek_heterogenizowany: No do wczoraj jeszcze nie miała ;)
naucz się tej rymowanki i do przodu:
So what about the bitch who got shot? Fuck her!
You think I give a damn about a bitch? I ain't a sucker!
Moze i tak, ale TERAZ KOCHA SIE P-------C
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Tym razem ona miała praktycznie kamienną twarz (na chwile jej się kilka łez uroniło), powiedziała mi w oczy ze powinniśmy zakończyć nasz związek, wyszliśmy razem z akademika i zostawiła mnie płaczącego
U mnie trwał rok i muszę powiedzieć, że to był pod tym względem kijowy rok, jednocześnie zajęłam się wieloma innymi rzeczami, nie związanymi z uczuciami.
@wunderkapsznik: XDDDDDDD