Aktywne Wpisy

MonazoPL +144
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
FELIX90 +217

A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który oddał jej całe swoje serce.
#depresja #zalesie #rozstanie #zwiazki #milosc
@serek_heterogenizowany: depresję się ma, a nie miewa. Zły nastrój to nie jest depresja
@kupkesobieciagne: kolega sam pochłania frytki, także zero konfliktu ;)
PS
Nie znam dziewczyny i sytuacji ale weź też pod uwagę, że wiele osób na IG kryje swoje prawdziwe emocje i uczucia. Tak więc może sobie dodawać piękne relacje pokazujące jak się dobrze bawi a przezywać to co ty (ba, może specjalnie to robi wiedząc że ją obserwujesz).
Jedyna i właściwa rada tutaj - skasuj jej
@serek_heterogenizowany: depresja to chyba choroba, która może trwać latami, a nie ze wczoraj akurat miałeś. Chyba że to początek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@serek_heterogenizowany: no to oddałeś je niewłaściwej osobie, najprawdopodobniej doznałeś jakiegoś zaślepienia i nie widziałeś sygnałów, albo je ignorowałeś i wyszło jak wyszło. Wyciągnij wnioski, ostrożniej i lepiej lokuj uczucia i w końcu trafisz na jakąś łaskę co będzie warta tego, żeby jej to serce oddać.
Jestem randomem z
@serek_heterogenizowany: ehh mirasku współczuję bo to nie jest łatwa sytuacja, w sumie wszystko co nalezało powiedzieć powiedziały już inne mirki - koniecznie poblokuj jej wszystkie sociale, nie wchodź na nie, i uświadom sobie smutną prawdę że statystycznie kobiety przeżywają rozstanie znacznie krócej a ponadto już za maksymalnie 2 miesiące ty będziesz nadal ją wspominał a ona prawdopodobnie będzie już miała nowego
Zajmij sobie głowę czymkolwiek - graj cały dzień, rower, dźwigaj ciężary, wal konia. Cokolwiek.
Za jakiś czas ci minie.
Miliardy takich sytuacji miało miejsce na tym świecie i uwierz mi że niektóre były jeszcze gorsze.
Najważniejsze żebyś ty miał szacunek do siebie - jeśli ona z ciebie zrezygnowała to nie
@serek_heterogenizowany:
źródło: images
Pobierz@serek_heterogenizowany: To, że wyszła na miasto jeszcze nie oznacza, że w ogóle tego nie przeżywa. Ma dobrą koleżankę, która zrobiła to, co do niej należy - zajęła jej czas i pozwoliła jej odreagować emocje. Pewnie nosiła się z tym zamiarem od jakiegoś czasu - ale naprawdę to, że
https://wykop.pl/wpis/80407363/bylo-i-sie-skonczylo-zwiazki-jest-mi-bardzo-smutno
I podobnie jak u Ciebie, nie mialo to wiekszego sensu, czemu zerwala, bo powod (a raczej powody) byly wrecz trywialne.
Aby to przezyc staralem sie maksymalnie trzymac mojego typowego rozkladu tygodnia. Czyli silka 2-3 w tygodniu, ale dodalem do tego jakis spacery, co by nie siedziec i nie ryczec do poduszki ( a i
Jest mi bardzo smutno z tego powodu. Bo coraz trudniej wchodzi sie w zwiazki z kazdym rokiem, a swiezej daty nie jestem. Ja p------e blizej mi do 40 niz do 30. Zawsze myslalem, ze bede miec zone, dzieci i psa.
@serek_heterogenizowany: nie umiala gotowac strata niewielka
@serek_heterogenizowany: nic nie rozumiesz bo słuchasz kobiet i analizujesz to co one mówią xD gościu ty jesteś chłop i masz robić to co ty chcesz a nie słuchać się kogoś jak mamy. Ona też ma w dupie to że ty chcesz z nią teraz być i