Wpis z mikrobloga

"Patrz na tego, taki przystojny(?!), kasę ma (???!!! XD), a za dziewczyny się nie zabiera. A tam taka fajna dziewczyna czeka na odpowiedniego kandydata"...

@mirko_anonim: ten kto to mówi to jest baba z przyklejonymi sztucznymi kulkami a nie mężczyzna. Gorzej niż baby w maglu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: chłopie wieje od Ciebie ostrym p-----m. Masz bełkotliwy styl pisania, ciężko Cię zrozumieć i jak typowy turbo toksyk, wiedząc jakie masz problemy z miejsca zwalsz winę na innych.
Blackpill czy nie, nic z tego nie będzie bo masz problemy z banią. Jak każdy chory psychicznie nie postrzegasz rzeczywistości w sposób realny, tylko przez pryzmat swoich urojeń.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
delikatny-innowator-1:

Ja mu na to, że skoro laska ma już trójeczkę z przodu i jeszcze nie zaobrączkowała sobie żadnego mirka na osobistego cuckolda, to coś tam musi być mocno nie tak. Albo "nie mogę znaleźć normalnego faceta" oznacza ni mniej ni więcej tyle co "nie ma chada w moim zasięgu".

Dokładnie, to są powody dla których kobiety są same, albo jest psychiczna, albo celuje w 2% męskiej populacji tak jak
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @femboiz69 @gorobei @GalNonimus Tak jak napisał @Smutny_Marek , celem jest potwierdzenie tezy, która brzmi:

"nie mogę znaleźć normalnego faceta" oznacza ni mniej ni więcej tyle co "nie ma chada w moim zasięgu"

Przez sam fakt bycia manletem nie mogę być chadem. Oczywiście pomijając całą resztę mankamentów związanych z moją prezencją i sposobem bycia
  • Odpowiedz