Aktywne Wpisy
#psiarze
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego psy nie mogą srać do kuwety tak jak koty?
Ogromny plus brak gówna i szczyn na chodnikach ¯\(ツ)/¯
Dla psiarzy to chyba neutralne bo i tak na chacie mają tony bakterii kałowych ale oni to chyba lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego psy nie mogą srać do kuwety tak jak koty?
Ogromny plus brak gówna i szczyn na chodnikach ¯\(ツ)/¯
Dla psiarzy to chyba neutralne bo i tak na chacie mają tony bakterii kałowych ale oni to chyba lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)

gerwazy-oko +47

źródło: 465967295_614142467614055_7053134292455857454_n
Pobierz@etosha: jakie to są p------e warunki do jazdy, gdzie wszyscy gnają i tak z maksymalną, dopuszczalną prędkością, a takie zjeby i tak każdemu aż do momentu zjazdu siedzą każdemu na zderzaku ( ಠ_ಠ), czekam z utęsknieniem aż to zacznie być konsekwentnie i surowo karane
@jutrobedzieinaczej:
On się nie spieszy, on cię ostrzega, ze jedziesz za szybko i powinieneś zwolnić, a przynajmniej wyrównać do obowiązującej maksymalnej prędkości. Taki uprzejmy człowiek! Podziękuj, noga z gazu.
źródło: bmw
Pobierz@Fredericusrex: bardziej klasyka w chlewie obsranym gównem zwanym dla zmylenia polską
@xfin: ale p0laczki zawistaczki nie mają takich rozkmin- najważniejsze to przyszeryfić i "aaaahaha, pokazać bucowi" - oczywiście taki zawistaczek nie staje się wtedy bucem "bo jak to tak, on wymierza sprawiedliwość dziejową" xD
Ja miesięcznie osobówką robię kilkadziesiąt tysięcy autostradami (głównie A1 i A2, ale czasem też A4 i A6) i nigdy nikt mi nie mrugał, ani ja nikomu nie mrugałem.
Ale może dlatego, że nie jeżdżę jak sierota co się przesiadła z wueski na małego fiata i nie potrafi się odnaleźć.
@Atreyu: wysiadasz jak zombie po jeździe 90 na nużącej trasie, twój czas reakcji drastycznie spada, jakbyś jechał autobusem. Plus tir ma często lepsze hamulce jak osobówka, a siedząc za nim nie masz widoczności, no ale co kto lubi.