Aktywne Wpisy
Instalacja artystyczna w Leroy Merlin Al. Jerozolimskie - Psy srają w sklepie.
źródło: IMG_LM1543
Pobierz
simpiara +41
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

źródło: 465967295_614142467614055_7053134292455857454_n
Pobierz@masur1: ja już dawno zrezygnowałem z chowania się między tirami (które i tak prawie nigdy nie trzymają porządnego odstępu, żeby taki manewr bezpiecznie wykonać).
Moja wyobraźnia za bardzo podpowiada mi scenariusz prasy hydraulicznej w przypadku awaryjnego hamowania, a ja bardzo cenię swoje życie ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@ivbefre: Jeżeli przede mną jest tir i za mną też to nie czułbym się bezpiecznie
źródło: images
PobierzWyprzedzałem peleton tirów i jechałem 110-120. Podjechał pod sam zderzak i ewidentnie czekał aż przyspiesze. Był tempomat i lekka olewka więc poczekali.
Jak mnie mijał to widziałem, że na środku pod przednią szybą miał tą dużą skrzynkę do nagrywania, typowa dla policji w tamtym czasie. Ciekawe czy gdzieś się spieszyli czy rzeczywiście naganiali żebym
Problem w tym, że czasem jest taki ruch, że jak się schowasz to nie masz jak wskoczyć na lewy pas i wleczesz się za tym tirem 110 km/h. Delikwent Ci miga, a 10