Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +65
Może ktoś prosto wyjaśnić niezorientowanemu za co konkretnie Polaków tak nie lubią w Europie, że co roku jury, bez względu na to czy śpiewa Rafał Brzozowski, Krystian Ochman, Michał Szpak czy Justyna Steczkowska, tak udupia punktowo nas na Eurowizji, praktycznie pozbawiając szans na wysokie miejsce?
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja

Nacho_Libre +7
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

źródło: 465967295_614142467614055_7053134292455857454_n
Pobierz@qwenti: nie, nie jesteś jeśli z----------z ponad limit, a jeśli poganiasz innym to jesteś po prostu słabym kierowcą.
Tak jak mówiłem - jeżdżąc w ten sposób jesteś najniżej w hierarchii i to ty masz się dostosować do normalnych kierowców, nie
Cały proces trwał chyba z 5 minut xD
Nie podniecanie sie, tylko obiektywne porownanie. Moj samochod ma krótszą droge hamowania, lepsze systemy bezpieczenstwa, a ja sam mam lepszy refleks od przecietnego sześćdziesięciolatka.
Nie poganiam nikogo, ty to tak nazywasz. Jak ktos ma miejsce, a mnie nie widzi, to mrygam, zeby mnie zauwazyl i zjechał na prawy pas (tak na marginesie to on tez lamie przepisy). Nie zdarzyło mi sie mrugac na kogos, kto wyprzedza kolumne
@Kolarzino: tak sobie myślę że już lepiej jechać starą krajówką zamiast tego 2+1.
Pogarda to nie jest obiektywne porównanie.
Bo ludzie nie patrzą w prawe lusterko. Mam rozum i nawet jak cos jest zgodne z przepisami, to wiem, ze niekoniecznie jest bezpieczne. Robie to tylko jak wiem, ze bede mial gdzie
No to kiepski kierowca jesteś, a kreujesz się na jakiegoś lepszego od innych.
@open_or_die: Ja mam lepsze wyjście w nocy. Zamiast mrugania to latarka 800 lumen mocy ze skupionym światłem. Oj jak mi się taki jeden k----u zagotwał kiedyś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@open_or_die: kiedyś odegrałem się tak jakiemuś przedstawicielowi marki "cztery zera na masce, piąte za kierownicą" - uznał, że świetnym pomysłem będzie nagłe zahamowanie z d--y. Jako że zawsze zachowuję jakiś odstęp to oczywiście nic tym nie ugrał, ale idealnie to pokazuje jak kruche jest ego tych wszystkich p-------y,
Odchodząc od tego
Ja w takich sytuacjach lubię zwalniać i cofać się za Tirem (a nie wyprzedać i zjeżdżać przed TIRa). Oczywiście zwalnianie trochę trwa.