Aktywne Wpisy
Dd9900 +75
źródło: Screenshot_20260107_135702
Pobierz
MonazoPL +59
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

źródło: 465967295_614142467614055_7053134292455857454_n
Pobierz@qwenti: nie, nie jesteś jeśli z----------z ponad limit, a jeśli poganiasz innym to jesteś po prostu słabym kierowcą.
Tak jak mówiłem - jeżdżąc w ten sposób jesteś najniżej w hierarchii i to ty masz się dostosować do normalnych kierowców, nie
Cały proces trwał chyba z 5 minut xD
Nie podniecanie sie, tylko obiektywne porownanie. Moj samochod ma krótszą droge hamowania, lepsze systemy bezpieczenstwa, a ja sam mam lepszy refleks od przecietnego sześćdziesięciolatka.
Nie poganiam nikogo, ty to tak nazywasz. Jak ktos ma miejsce, a mnie nie widzi, to mrygam, zeby mnie zauwazyl i zjechał na prawy pas (tak na marginesie to on tez lamie przepisy). Nie zdarzyło mi sie mrugac na kogos, kto wyprzedza kolumne
@Kolarzino: tak sobie myślę że już lepiej jechać starą krajówką zamiast tego 2+1.
Pogarda to nie jest obiektywne porównanie.
Bo ludzie nie patrzą w prawe lusterko. Mam rozum i nawet jak cos jest zgodne z przepisami, to wiem, ze niekoniecznie jest bezpieczne. Robie to tylko jak wiem, ze bede mial gdzie
No to kiepski kierowca jesteś, a kreujesz się na jakiegoś lepszego od innych.
@open_or_die: Ja mam lepsze wyjście w nocy. Zamiast mrugania to latarka 800 lumen mocy ze skupionym światłem. Oj jak mi się taki jeden k----u zagotwał kiedyś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odchodząc od tego
Ja w takich sytuacjach lubię zwalniać i cofać się za Tirem (a nie wyprzedać i zjeżdżać przed TIRa). Oczywiście zwalnianie trochę trwa.