Aktywne Wpisy

WielkiNos +278
Lato 2025 zapowiada się ciekawie.
#bekaztwitterowychjulek #savoirvivre #p0lka #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #savoirvivre #p0lka #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
źródło: temp_file8982564543320636765
PobierzCh*j mnie strzeli zaraz z tym starym dziadem w #biedronka. Od 20 minut grzebie w tych ziemniakach, rozerwał 2 worki, maca każdego z osobna i sobie wybiera najlepsze. Czego ty tam dziadku szukasz w tych kartoflach?!
#zalesie #starzyludzie #logikaniebieskichpaskow
#zalesie #starzyludzie #logikaniebieskichpaskow
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: 465967295_614142467614055_7053134292455857454_n
Pobierz@open_or_die: nie zjeżdżają. Ba, jeszcze łapami coś tam do mnie machali gdy tak zrobiłem.
Szczyt debilizmu. Przecież przed chwilą oczekiwali tego samego ode mnie to dlaczego nie zjeżdżają gdy ja pojawiłem się za nimi?
@qwenti: no i pokazujesz patologii drogowej, że dalej może być patologią drogową. Faktycznie, nie jesteś zbyt bystry.
@ivbefre: też mnei to ciekawi, bo chodzi mi po głowie kupno elektryka i czasem w nagłych sytuacjach jak sie zrobi jakiś błąd z wytyczeniem trasy,
Jak już wspominałem, jeżdżę autostradami dużo i nigdzie nie przyznawałem się jak stanowski, że jeżdżę nieprzepisowo. Jeżdżę przepisowo bo dla mnie brak prawa jazdy to brak chleba na który tylko czyhają OPP na wysokości ciechocinka czy przed kutnem.
Niestety sieroty które tu się zesrały uważają, że jak na autostradzie można jechać 140km/h to znaczy, że jadąc 80km/h jadą bezpiecznie.
NIE. Jesteście zawalidrogami. I to dlatego
Czyli z czystym sumieniem powiesz, że nie jeździsz grubo
@qwenti: pewnie dłużej niż ty żyjesz.
Odpowiesz na pytanie czy zbyt wiele wymagam?
Jestem w połowie 2giej, podjeżdża z tyłu gość i mruga światłami rantując pobocze lewo prawo. Delikatnie zwolniłem, ciezarowki mnie wyprzedziły, schowałem się za nie .
Facet mi podziękował i pojechał dalej ( ͡º ͜ʖ͡º)