Aktywne Wpisy

lubie-sernik +73
Właśnie w 7 eleven kupiłem mango które okazało się smażoną dynią.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
źródło: 1000059937
Pobierz
kondor_20_zglos_sie +158

źródło: 465967295_614142467614055_7053134292455857454_n
Pobierz@masur1: ja już dawno zrezygnowałem z chowania się między tirami (które i tak prawie nigdy nie trzymają porządnego odstępu, żeby taki manewr bezpiecznie wykonać).
Moja wyobraźnia za bardzo podpowiada mi scenariusz prasy hydraulicznej w przypadku awaryjnego hamowania, a ja bardzo cenię swoje życie ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@ivbefre: Jeżeli przede mną jest tir i za mną też to nie czułbym się bezpiecznie
źródło: images
PobierzWyprzedzałem peleton tirów i jechałem 110-120. Podjechał pod sam zderzak i ewidentnie czekał aż przyspiesze. Był tempomat i lekka olewka więc poczekali.
Jak mnie mijał to widziałem, że na środku pod przednią szybą miał tą dużą skrzynkę do nagrywania, typowa dla policji w tamtym czasie. Ciekawe czy gdzieś się spieszyli czy rzeczywiście naganiali żebym
Problem w tym, że czasem jest taki ruch, że jak się schowasz to nie masz jak wskoczyć na lewy pas i wleczesz się za tym tirem 110 km/h. Delikwent Ci miga, a 10