Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +576
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz
michal-panicz +14
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz

źródło: 465967295_614142467614055_7053134292455857454_n
Pobierz@masur1: ja już dawno zrezygnowałem z chowania się między tirami (które i tak prawie nigdy nie trzymają porządnego odstępu, żeby taki manewr bezpiecznie wykonać).
Moja wyobraźnia za bardzo podpowiada mi scenariusz prasy hydraulicznej w przypadku awaryjnego hamowania, a ja bardzo cenię swoje życie ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@ivbefre: Jeżeli przede mną jest tir i za mną też to nie czułbym się bezpiecznie
źródło: images
PobierzWyprzedzałem peleton tirów i jechałem 110-120. Podjechał pod sam zderzak i ewidentnie czekał aż przyspiesze. Był tempomat i lekka olewka więc poczekali.
Jak mnie mijał to widziałem, że na środku pod przednią szybą miał tą dużą skrzynkę do nagrywania, typowa dla policji w tamtym czasie. Ciekawe czy gdzieś się spieszyli czy rzeczywiście naganiali żebym
Problem w tym, że czasem jest taki ruch, że jak się schowasz to nie masz jak wskoczyć na lewy pas i wleczesz się za tym tirem 110 km/h. Delikwent Ci miga, a 10