Aktywne Wpisy

wfyokyga +17
Kusi mnie ten barking bread, odbiłem się 2 razy po 1 odcinku i dalej się nie chciało oglądać. Trzeba chyba będzie dać 3 szanse i ostatniom
źródło: temp_file4251944129250244986
Pobierz
alljanuszx +32

Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4251944129250244986
Pobierz

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wykopki w 2026 roku, kiedy najedziesz 5 centymetrów jednym kołem na ścieżkę rowerową, dzięki czemu ty, inni kierowcy, karetki, radiowozy i ogólnie pół Warszawy dojedzie do celu godzinę szybciej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: ce5
Pobierzźródło: Przechwytywanie
Pobierz@paluszki_rybne: Kocham takie argumenty. Jeszcze dodaj ze jest impotentem i zona go zdradza, bo to jest teraz najwazniejsze w takiej dyskusji.
@paluszki_rybne: Wojtek robi w MZA, niech każdy jeździ jak należy, moze i w c---a walą trochę ale zwracają uwagę na bardzo ważny temat, którego ty nigdy nie zrozumiesz dopóki ktoś ci nie zrobi krzywdy swoim zachowaniem
@paluszki_rybne: Majtczak też miał prace (u ojca) może te kmioty ze spalonej kijanki przeszkadzali mu jak pędził do biura?
@TobiaszSuchy: co to za bzdury. Dawno tam nie pracuje. W------i go.
@paluszki_rybne: porównuje kierowce który myślał że może srać na wszystkich do kierowców którzy myślą że mogą srać na wszystkich.
Życzyłbym sobie aby takich kierowców dojeżdżać do spodu i aby kiedyś na naszych chodnikach i DDRach nie było takich sowieckich małp.
Tymczasem sciezka rowerowa po niesmialym, delikatnym najechaniu jednym lekkim kolem samochodowym na godne politowania tylkk 5 cm:
źródło: 1000035268
Pobierzźródło: snapshot
Pobierz@Tywin_Lannister: a na jakim odcinku te 5 cm? Bo wiesz, ja mam fajny skrót przed chodnik i to tylko kilka metrów. Skoro 5 cm jest OK to to też będzie OK. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z resztą,
@paluszki_rybne: no to niech kolejni za nimi na drodze też chwile postoją. W czym problem?