Wpis z mikrobloga

to jest jakiś kmiot, który nie ma pracy

@paluszki_rybne: Wojtek robi w MZA, niech każdy jeździ jak należy, moze i w c---a walą trochę ale zwracają uwagę na bardzo ważny temat, którego ty nigdy nie zrozumiesz dopóki ktoś ci nie zrobi krzywdy swoim zachowaniem
  • Odpowiedz
@thorgoth: majtas sobie zasłużył, bo z---------ł 300 i zepchnął rodzinę na autostradzie. Porównujesz katastrofę drogową do ludzi, którzy sobie w terenie zabudowanym na chwilę postawili auto, bo poszli odebrać auto albo paczkę z paczkomatu i jakiś szympans biega z kamerką i to wszystko nagrywa.
  • Odpowiedz
Porównujesz katastrofę drogową do ludzi, którzy sobie w terenie zabudowanym na chwilę postawili auto,

@paluszki_rybne: porównuje kierowce który myślał że może srać na wszystkich do kierowców którzy myślą że mogą srać na wszystkich.

Życzyłbym sobie aby takich kierowców dojeżdżać do spodu i aby kiedyś na naszych chodnikach i DDRach nie było takich sowieckich małp.
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: Ze też ktoś nie wyśmiał twojego ‚godzinę’ szybciej XD tak byku, godzinę. Wcale tak nie jest że jak 1 minutę trzeba postać bo kurier się zatrzymał to już nie wytrzyma zaraz kierowca
  • Odpowiedz
Wykopki w 2026 roku, kiedy najedziesz 5 centymetrów jednym kołem na ścieżkę rowerową, dzięki czemu ty, inni kierowcy, karetki, radiowozy i ogólnie pół Warszawy dojedzie do celu godzinę szybciej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Tywin_Lannister: a na jakim odcinku te 5 cm? Bo wiesz, ja mam fajny skrót przed chodnik i to tylko kilka metrów. Skoro 5 cm jest OK to to też będzie OK. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Z resztą,
  • Odpowiedz