Aktywne Wpisy

FejsFak +74
Wymieniłem ten modulik VCD przez który były błędy na magistrali CAN ale nic to nie dało, auto dalej nie chce zapalić :(
Podpinam żarówkę 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas kręcenia czyli ECU nie daje napięcia na wtryski. Już zaczyna mi brakować pomysłów co może być nie tak. Jak się okaże, że to jakiś bezpiecznik albo przekaźnik (niby wszystko sprawdzałem i jest git) to będę się śmiał z siebie cały
Podpinam żarówkę 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas kręcenia czyli ECU nie daje napięcia na wtryski. Już zaczyna mi brakować pomysłów co może być nie tak. Jak się okaże, że to jakiś bezpiecznik albo przekaźnik (niby wszystko sprawdzałem i jest git) to będę się śmiał z siebie cały

źródło: IMG_20250215_142321_597
Pobierz
RopuchYtong +76
Szukam #nieruchomosci we #wroclaw na wynajem, dla 1 osoby, do 2500zł i ja pier\*\*\*ę
Wszystkie oferty jakie widzę zakładają spanie w kuchni. Albo kuchnię w pokoju. Bo nie wiem jak to inaczej nazwać. Jeden pokój, z łóżkiem, zlewem i elektryczną płytą grzewczą. 20m^2. Nawet mebli za bardzo nie ma. I tak wygląda 90% ofert.
Coście uczynili z tym miastem, wy dewelopersko-fliperskie ku\*\*y.
Luksusowy apartament godny króla ze zdjęć poniżej
Wszystkie oferty jakie widzę zakładają spanie w kuchni. Albo kuchnię w pokoju. Bo nie wiem jak to inaczej nazwać. Jeden pokój, z łóżkiem, zlewem i elektryczną płytą grzewczą. 20m^2. Nawet mebli za bardzo nie ma. I tak wygląda 90% ofert.
Coście uczynili z tym miastem, wy dewelopersko-fliperskie ku\*\*y.
Luksusowy apartament godny króla ze zdjęć poniżej

źródło: kawalerka
Pobierz
Chłop codziennie musi robić iniekcje, ważyć jedzenie, zaczynać dzień od 30min cardio, pilnować kroków, snu i trenować 2,5h, 5x w tygodniu.
Chłop skraca sobie życie świadomie, stracił większość włosów, postarzał się 15 lat, a dalej będzie to robił.
Chłop nawet nie ma z tego pieniędzy, musi płacić za każde zawody, hotele, podróże, a i tak mu się to opłaca.
Czy ten chłop jest normalny?
Co sądzisz o tym chłopie?
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#dieta
#sterydy
#silownia
#pokazforme
źródło: Wykop.
PobierzCo poprawić w sylwetce?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak dla mnie żadna strefa nie odbiega znacznie od drugiej, ale ja trenuje na siłowni hobbystycznie i dla zdrowia.
@statystyczny_yt chłop pół życia jest w deficycie a ty mu piszesz o za
@Lewusx: Ten chłop chociaż coś na tym zarabia. Są tysiące co umierają na niewydolność organów w ramach hobby ; p
@Loginconajmniej4znaki: a czy poświęcanie zdrowia i pieniędzy dla sportu który kogoś obchodzi (w domyśle: szeroką populację, czyli tak na prawdę losowych i obcych ludzi) jest sensowniejsze? Przeciętny człowiek jest głupi, większość ludzi jest przeciętna. Kto normalny ma potrzebę imponowania głupim ludziom? ( ͡° ͜ʖ ͡°
@Lewusx: przedramiona
Mowa Chuopska Trzecioosobowa Przegrywska, dla mnie objaw uszkodzeń mózgu. Wyglądowo bardzo ładnie, tu bym nic nie zmieniał
Schwarzenegger - Netflix adaptation
@kratofel123 Oj tam, można sprawdzić poprzednie posty, można od przodu zobaczyć kawałek najszerszego, można wejść ma mój insta. ;)
@LicentAbsolweum A no właśnie, tylko nie zawodowy i tutaj