Aktywne Wpisy

Graner +9

Larsberg +1
Czy są tutaj ludzie którzy przeszli pierwszego Stalkera czyli Cień Czarnobyla na poziomie Master?
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
źródło: temp_file2445200029531261653
Pobierz

Chłop codziennie musi robić iniekcje, ważyć jedzenie, zaczynać dzień od 30min cardio, pilnować kroków, snu i trenować 2,5h, 5x w tygodniu.
Chłop skraca sobie życie świadomie, stracił większość włosów, postarzał się 15 lat, a dalej będzie to robił.
Chłop nawet nie ma z tego pieniędzy, musi płacić za każde zawody, hotele, podróże, a i tak mu się to opłaca.
Czy ten chłop jest normalny?
Co sądzisz o tym chłopie?
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#dieta
#sterydy
#silownia
#pokazforme
źródło: Wykop.
PobierzCo poprawić w sylwetce?
@conamirko Kocham się bardzo.
@enzojabol ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Lewusx: a wszystko po to żeby wyglądać jak ludzik namalowany przez czterolatka xD
Kiedyś na zdjęciach siur wyglądał na większego, więc albo nogi urosły, albo...
tbh nic nie sądze xD dużo typów na siłowni robi to samo i nie dostaje