Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +137
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #seks #divyzwykopem #ciekawostki #bekazlewactwa #kryminalne #polska #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
Życie każdego człowieka jest wartością najwyższą, nie ważne kto kim jest, gdzie pracuje, czy jest tak jak w omawianym przypadku prostytutką, przykładną matką, zakonnicą, niezależną panią businesswoman. Każde zabójstwo drugiego człowieka to zbrodnia, która wymaga potępienia i surowej kary
Życie każdego człowieka jest wartością najwyższą, nie ważne kto kim jest, gdzie pracuje, czy jest tak jak w omawianym przypadku prostytutką, przykładną matką, zakonnicą, niezależną panią businesswoman. Każde zabójstwo drugiego człowieka to zbrodnia, która wymaga potępienia i surowej kary
Lisowa +524
Mirki po 2,5 roku pracy w januszeksie składam wypowiedzenie. Boje się zmian ale dostałam lepszą ofertę w dużej firmie. Chcą nawet poczekać na mnie ten miesiąc wypowiedzenia. (ʘ‿ʘ)
Dajcie parę plusów na odwagę (╥﹏╥)
#pracbaza #januszex #januszebiznesu
Dajcie parę plusów na odwagę (╥﹏╥)
#pracbaza #januszex #januszebiznesu
#nieruchomosci #mieszkanie #zycie #pieniadze #feels #zalesie #zarobki #polska #gospodarka
Komentarz usunięty przez moderatora
Nawet samemu możesz ogarnąć jakaś działkę i postawić na niej nie duży domek za 360k, później powoli wykańczać go
Ja mam w Gdańsku w Śródmieściu 50mkw i mieszczę się do 2800 ze wszystkimi opłatami w nowym budownictwie.
No nie jest to super, ale te 2500 w powiatowym wtf?
@trzyakordy: Wyjeżdżaj, zagranica jeszcze trudniej kupić
Weź daj tipsy jak to robić Twoim żyjąc, a nie wegetując.
No w sumie ja cenę rok temu ustalałem. Teraz pewnie 2mln uchodźców zrobiły swoje, szczególnie w mieście na wschodzie.
@Pajonkek: ty mu stary każesz odkładać przez 10 lat 60% ze swojej pensji, żeby wtedy znajdując podobnie oszczędna laskę mogli sobie zbudować dom za pieniądze które dzisiaj na zbudowanie domu nie pozwolą? I to jak jesteśmy na początku hiperinflacji?
Raczej byś mu doradził,
Zależy jak na to patrzeć xD
Ale administracyjnie masz rację.
@trzyakordy: Dokładnie, czytałem, że w centrum Paryża rozdają za darmo mieszkania młodym
@Kiedysbedeczerwonka: Podobnie jak na zachodzie zarobki poniżej ~10k euro miesięcznie. Chcesz lepsze mieszkanie, to musisz zapłacić koło miliona euro
@Kiedysbedeczerwonka: I to jest właśnie patologia. Zarabiając ponadprzeciętnie nie stać cię na podstawowe dobro.
Komentarz usunięty przez autora