Aktywne Wpisy

Umeraczyk +5
W ogóle baba z mieczem jest lepsza niż goła baba

Juliusz-Banioski +79
źródło: temp_file2290507185803430382
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file2290507185803430382
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wczoraj wpadłem do nich po pracy, pograliśmy w karty, mama zrobiła kanapeczki i grzańca. Rodzice są już po 70-tce, dlatego staram spędzać się z nimi relatywnie dużo czasu. Dzisiaj mój tatuś pomimo wieku, dalej chodzi na siłownię, latem chodzi do miejskiego parku na drążki. Podciąga się, robi dipy, muscle upy - ogólnie jest taką "atrakcja" w moim mieście jeśli chodzi o propagowanie kultury fizycznej. Mama zaś była lekkoatletką, nawet udało jej się zdobyć medal w mistrzostwach Polski.
Na zdjęciach jest mój tatuś Jarek (ten ostro przymasowany xD) wraz ze swoim bratem. Lata 90-te mimo wszystko wspominają bardzo pozytywnie, chociaż łapali się każdej #pracbaza, żeby tylko wyżywić rodzinę. Trenował typowo kulturystycznym splitem, bez liczenia kcal, tylko ostry trening po 12h z--------u w kołchozie i czasami jakiś teścik wleciał i piwko (a nawet kilka) xD
Niesamowite jest ile nawyków potrafią wpoić rodzice małemu dziecku. Do dzisiaj trenuję na siłce, pływam, jestem saunamistrzem, chodzę po górach, gram w piłkę. Mega jestem im za to wdzięczny, bo sport ukształtował mnie w wielu płaszczyznach i osobiście tata jest moim wzorem do naśladowania.
#mikrokoksy #silownia #mirkokoksy #sport #sauna #rodzice #rodzicielstwo #pilkanozna #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #rodzina #chwalesie #a-----l #p--o
źródło: IMG_20251121
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ale od kilku lat z żoną staramy się aktywnie spędzać czas, od kilku lat biegam a od września jeszcze doszła siłka i basen z synami (uczę się dopiero pływać xD) mam nadzieję że dzieci wyniosą aktywność fizyczną z
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@chalwaklb: Jeszcze tylko pisać po polsku nie nauczyli, ale i tak jest nieźle :)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: comment_1657730931XHRkgaIpQZODE3WH86KbBJ
Pobierz@chalwaklb: starasz spędzać się?