Aktywne Wpisy

Wrrronika +9
Jedyne co mi w życiu potrzebne to:
Tlen
Woda
Kalorie
Tlen
Woda
Kalorie

Zaid +84
Siema, pora na update dla wszystkich, którzy polubili mój post o inwestowaniu w kryptowaluty z 27.06.24:
https://wykop.pl/wpis/76965131/tldr-zrobilem-to-przed-czym-ostrzega-kazdy-powazny
TL;DR wpisu powyżej: W wieku 25 lat (lato 2023) wrzuciłem wszystkie oszczędności w krypto, a w ciągu kolejnych 18 miesięcy dołożyłem jeszcze 130k PLN (łącznie 230k wkładu).
PODSUMOWANIE z perspektywy 18.11.25
https://wykop.pl/wpis/76965131/tldr-zrobilem-to-przed-czym-ostrzega-kazdy-powazny
TL;DR wpisu powyżej: W wieku 25 lat (lato 2023) wrzuciłem wszystkie oszczędności w krypto, a w ciągu kolejnych 18 miesięcy dołożyłem jeszcze 130k PLN (łącznie 230k wkładu).
PODSUMOWANIE z perspektywy 18.11.25

Dobrze, że chociaż prawdziwie chorzy pacjenci w szpitalu na oddziale są wdzięczni i uprzejmi, gdyby nie to to już dawno bym wykitował
Marzę o tym, żeby się gdzieś przebranżowić, ale nic poza leczeniem ludzi nie potrafie, bo nauka tego pochłonęła całą młodość
#medycyna #lekarski #lekarz #pracait #pracbaza #praca #zalesie #przegryw #depresja #studia #studbaza #matura
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-04 183439
Pobierz@BialyMuszyn: Bycie elitą to znaczy, że każdy pluje na ciebie, wyzywa cie od złodziei, zabójców, morderców, łapówkarzy, nierobów, konowałów itd? To jest to bycie elitą? Że boisz się powiedzieć jaki zawód wykonujesz?
@Bipolar-: bo jesteś konowałem, złodziejem, łapowkarzem itd. Radzę się przyzwyczajać, a dzięki ogólnopolskiej nagonce rodem z TVPiS będzie tylko lepiej
Bait? Nie widzisz co się od 2 lat dzieje na wykopie? Chce w spokoju przy stole świątecznym spędzić czas z rodziną, a słucham od wujka że jestem łapówkarzem
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-17 010839
Pobierzchodzi o to ze szpitale publikuja pro forma niby etaty dla specjalistow a chodzi o to ze nikogo nie szukaja bo kolega ordynatora robi te dyzury za 350CHF/godzine.
Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. To ze jestes na wykopie to Twoja autoterapia.
@GomiGomi: Chodziłem do mat-fiz-inf w liceum mam kilkunastu znajomych, w IT. Nikt nie ustawia zielonego kołeczka na LinkedIn i nikt nie dostaje wypowiedzeń. Skaczą po robotach na własne życzenie i jeszcze podwyżke dostają. Nie chcesz, to mi nie wierz. Nie mam powodu żeby kłamać. O luksusie home-office nawet nie wspomne
@peoplearestrange: W rodzinie też jesteś traktowany jak złodziej, łapówkarz, konował i morderca.
Komentarz usunięty przez moderatora
I pewnie dupę męczą o porady i recepty ? To tak jak fryzjer może obciąć w wolnym czasie i za free najlepiej bo nie ma swojego życia bo po co ?